hlds test sunucusu non-steam
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Forumda bulunan çoğu konuyu inceleyip adımına uymama rağmen HLDS Test Sunucusunu kurmakta zorluk çektim. Yazdığım eklentileri forumda paylaşmadan önce test etmek için bir test sunucusu kurmak istiyorum. Yardım edebilecek varsa özelden ulaşabilir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
gelistirme-arac-gerecler/hlds-test-sunu ... ml#p264628 setup halini kurmayı denedin mi ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Denedim.OPC Line yazdı: Sal Ağu 25, 2020 12:32 am gelistirme-arac-gerecler/hlds-test-sunu ... ml#p264628 setup halini kurmayı denedin mi ?
Linklerini gizle |
gelistirme-arac-gerecler/hazir-hlds-tes ... 37715.html
Videolu basit kullanım. Takıldığın nokta neresidir? Videoyu baştan sonra atlamadan tane tane izledin mi?
Videolu basit kullanım. Takıldığın nokta neresidir? Videoyu baştan sonra atlamadan tane tane izledin mi?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Attığın konuya tekrar bakıp deniyorum. olumsuz sonuç alırsam bilgilendireceğim.Yek'-ta yazdı: Sal Ağu 25, 2020 12:36 am gelistirme-arac-gerecler/hazir-hlds-tes ... 37715.html
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Tamamdır. Hatayı yaptığım yeri buldum, çözdüm. Teşekkür ederim, Konu kapanabilir.
Linklerini gizle |