plugins klasörüne dosya yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim yüklemeye çalıştığım şey allchat plugini
web ftp sorunlu...!
web ftp sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
web ftp sorunu
Daha sonra da server a kur diyin map değiştirdiğinizde kurulmuş olacaktır
Link: | |
Linklerini gizle |
-
web ftp sorunu
sma zaten yükleniyor ama amxx dosyası yüklenmezse hiç çalışmıyor...
Konu güncel
Linklerini gizle |
web ftp sorunu
amxx zaten siz yüklemiyorsunuz ve eklentileri doğrudan webftpden atarak kurmuyorsunuz.
Eklenti kurulumu için sma dosyasına ihtiyacınız var. Sma dosyasını eklenti yükle linki altından yüklediğinizde panel onu makinenin anlayacağı dile yani amxx formatına çevirip plugins klasörüne atıyor. Buradaki amaç tamamı ile güvenlik protokolü ve amxmodx sürüm uyuşmazlığını ortadan kaldırma.
Eklenti kurulumu için sma dosyasına ihtiyacınız var. Sma dosyasını eklenti yükle linki altından yüklediğinizde panel onu makinenin anlayacağı dile yani amxx formatına çevirip plugins klasörüne atıyor. Buradaki amaç tamamı ile güvenlik protokolü ve amxmodx sürüm uyuşmazlığını ortadan kaldırma.
Linklerini gizle |
-
web ftp sorunu
steam istek gönderdim kabul edermisinizYek'-ta yazdı: Pzr Nis 19, 2020 1:26 am amxx zaten siz yüklemiyorsunuz ve eklentileri doğrudan webftpden atarak kurmuyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
web ftp sorunu
Hocam amxx ile sma aynı düşün. Panel diyor ki sana sen bana sma olarak ver ben onu yüklerken amxx diye yüklicem zaten yukledikten sonra server kur de plugins.ini yedeneme152 yazdı: Pzr Nis 19, 2020 1:49 amsteam istek gönderdim kabul edermisinizYek'-ta yazdı: Pzr Nis 19, 2020 1:26 am amxx zaten siz yüklemiyorsunuz ve eklentileri doğrudan webftpden atarak kurmuyorsunuz.
Pluginsadi.amxx olarak kuruyor.
Linklerini gizle |