Selamın Aleykum [@Bilinmeyen Etiket] Bey Serverlerimizde Csd Guard dın Hakkında Bi Degişiklik Talep Edecektim Aim Recoil vb Hileler Yakaladıgında Saydan Bildirim Geçmekte Bu Bildirimlerin Sadece Adminlerin Görmesini Talep Ediyorum Aksi Taktirde Bi Oyuncu Aim vb. Hile ise Gordugu An Hileyi Pasif Hale Getirip Arada Bir Acıyor Veyatta Serverden Cıkıs Yapıyor ve Bazende Aimde Olmasa Oyuncu 1 uyarı Gecınce Oyuncular Aim Diyor Tw Bakıyoruz Ama Herhangi Bi Hileye Raslıyamıyoruz. Bunu Sadece Adminlerin Görmesini İstiyorum Her Servere Yapmasanızda Bunu Bir Kodlamaya Bağlasanız Olmazmı ? İsteyen Açsın İstemeyen Kapatabilsin. Teşekkürler İyi Günler.
STH Gaming COMMUNITY Pro Pub Server
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip :
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
|.Gene[R]aL.| yazdı:Selamın Aleykum [@Bilinmeyen Etiket] Bey Serverlerimizde Csd Guard dın Hakkında Bi Degişiklik Talep Edecektim Aim Recoil vb Hileler Yakaladıgında Saydan Bildirim Geçmekte Bu Bildirimlerin Sadece Adminlerin Görmesini Talep Ediyorum Aksi Taktirde Bi Oyuncu Aim vb. Hile ise Gordugu An Hileyi Pasif Hale Getirip Arada Bir Acıyor Veyatta Serverden Cıkıs Yapıyor ve Bazende Aimde Olmasa Oyuncu 1 uyarı Gecınce Oyuncular Aim Diyor Tw Bakıyoruz Ama Herhangi Bi Hileye Raslıyamıyoruz. Bunu Sadece Adminlerin Görmesini İstiyorum Her Servere Yapmasanızda Bunu Bir Kodlamaya Bağlasanız Olmazmı ? İsteyen Açsın İstemeyen Kapatabilsin. Teşekkürler İyi Günler.
STH Gaming COMMUNITY Pro Pub Server
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip :
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
Katılıyorum bazen haksız yere aim verdiği oluyor ani vuruşlarda vs bende steam+ yım banada verdiği oluyor sadece adminlerde gözükse daha güzel olur...
aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.
ENESIZM yazdı:aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.
Senin serverin jail sadece 1v1 de oluyor bizim server pro surekli bu say gonderisi gorunuyor ve buda pro oyuncularimizin uyariyi gormesiyle aim sikayeti oluyor yani jail le proyi bir tutmamak lazim anlatabildimmi.
ENESIZM yazdı:aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.
Senin serverin jail sadece 1v1 de oluyor bizim server pro surekli bu say gonderisi gorunuyor ve buda pro oyuncularimizin uyariyi gormesiyle aim sikayeti oluyor yani jail le proyi bir tutmamak lazim anlatabildimmi.