Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Guard

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

CSD Guard

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

Selamın Aleykum [@Bilinmeyen Etiket] Bey Serverlerimizde Csd Guard dın Hakkında Bi Degişiklik Talep Edecektim Aim Recoil vb Hileler Yakaladıgında Saydan Bildirim Geçmekte Bu Bildirimlerin Sadece Adminlerin Görmesini Talep Ediyorum Aksi Taktirde Bi Oyuncu Aim vb. Hile ise Gordugu An Hileyi Pasif Hale Getirip Arada Bir Acıyor Veyatta Serverden Cıkıs Yapıyor ve Bazende Aimde Olmasa Oyuncu 1 uyarı Gecınce Oyuncular Aim Diyor Tw Bakıyoruz Ama Herhangi Bi Hileye Raslıyamıyoruz. Bunu Sadece Adminlerin Görmesini İstiyorum Her Servere Yapmasanızda Bunu Bir Kodlamaya Bağlasanız Olmazmı ? İsteyen Açsın İstemeyen Kapatabilsin. Teşekkürler İyi Günler.

Resim

STH Gaming COMMUNITY Pro Pub Server
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip :
Web Adresi : http://www.sthgaming.org

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

CSD Guard

Mesaj gönderen ogibaba911 »

|.Gene[R]aL.| yazdı:Selamın Aleykum [@Bilinmeyen Etiket] Bey Serverlerimizde Csd Guard dın Hakkında Bi Degişiklik Talep Edecektim Aim Recoil vb Hileler Yakaladıgında Saydan Bildirim Geçmekte Bu Bildirimlerin Sadece Adminlerin Görmesini Talep Ediyorum Aksi Taktirde Bi Oyuncu Aim vb. Hile ise Gordugu An Hileyi Pasif Hale Getirip Arada Bir Acıyor Veyatta Serverden Cıkıs Yapıyor ve Bazende Aimde Olmasa Oyuncu 1 uyarı Gecınce Oyuncular Aim Diyor Tw Bakıyoruz Ama Herhangi Bi Hileye Raslıyamıyoruz. Bunu Sadece Adminlerin Görmesini İstiyorum Her Servere Yapmasanızda Bunu Bir Kodlamaya Bağlasanız Olmazmı ? İsteyen Açsın İstemeyen Kapatabilsin. Teşekkürler İyi Günler.

Resim

STH Gaming COMMUNITY Pro Pub Server
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip :
Web Adresi : http://www.sthgaming.org
Katılıyorum bazen haksız yere aim verdiği oluyor :D ani vuruşlarda vs bende steam+ yım banada verdiği oluyor sadece adminlerde gözükse daha güzel olur...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

CSD Guard

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

ortak eklenti olması lazım. O ayar eklenebilir(yoksa tabi) bunun için konuyu Ömer beye göndermem gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CSD Guard

Mesaj gönderen ENESIZM »

aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

CSD Guard

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

ENESIZM yazdı:aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.
Senin serverin jail sadece 1v1 de oluyor bizim server pro surekli bu say gonderisi gorunuyor ve buda pro oyuncularimizin uyariyi gormesiyle aim sikayeti oluyor yani jail le proyi bir tutmamak lazim anlatabildimmi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

CSD Guard

Mesaj gönderen ENESIZM »

|.Gene[R]aL.| yazdı:
ENESIZM yazdı:aim tarayıcısı ani kaymalara uyarı veriyor kendim bizzat jailbreak serverımızda denedim lr atarken aniden aimi adama getirip vurabilirseniz 3/1 ihtimal ile uyarı vericektir. Pekte dikkate alınması gereken birşey değil bence.
Senin serverin jail sadece 1v1 de oluyor bizim server pro surekli bu say gonderisi gorunuyor ve buda pro oyuncularimizin uyariyi gormesiyle aim sikayeti oluyor yani jail le proyi bir tutmamak lazim anlatabildimmi.
Anladım dostum bu yönden düşünmemiştim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

erdemns
Clan İsmi: İstanBull's

CSD Guard

Mesaj gönderen erdemns »

Böyle birşey olmalı bence çok yararlı olur @|.Gene[R]aL.| dediği gibi aim uyarısı 1 kere verse herkez adam hile tw bakın vs şeylerle karşılaşıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

erdemns
Clan İsmi: İstanBull's

CSD Guard

Mesaj gönderen erdemns »

Böyle birşey olmalı bence çok yararlı olur @|.Gene[R]aL.| dediği gibi aim uyarısı 1 kere verse herkez adam hile tw bakın vs şeylerle karşılaşıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

CSD Guard

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Bu tür istekleri zaman içerisinde değerlendireceğim.
Özellikle de açılan önerileriniz tarzı konulara yazmanız gözden kaçmaması için daha iyi olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala