Gelişmiş yetkı sıstemım calışmıyor ? plugins.ini içerisinden admin_sql.amxx'in başına ; koyup admin_usersini.amxx yazdım ama hala calışmıyor yetkıler yazılıyor sıstemden ama aktıf olmuyor kardeşım ne yapmam lazım ? @By.Dehset
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
XhobLe yazdı:Eklentiyi kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı çıkmamaktadir.
Yanı napmam gerek ne user.iniden yetkı yazılıyor ne de normal yerden boş boş beklıyoruz suan ? @emirakpinar geldi boyle boyle yap yetkılerını sıl normal yerden sıldım adama cevap verdım bıdahada yazmadı
XhobLe yazdı:Eklentiyi kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı çıkmamaktadir.
Yanı napmam gerek ne user.iniden yetkı yazılıyor ne de normal yerden boş boş beklıyoruz suan ? @emirakpinar geldi boyle boyle yap yetkılerını sıl normal yerden sıldım adama cevap verdım bıdahada yazmadı
Özelden ts adresinizi gönderin teamwiever aracılıgıyla yardımcı olalım.
XhobLe yazdı:
Ömer TELLİ yazdı:
Forum içerisinde açılan yardım konularına , ts3 gel yardım edeyim, skype gel yardım edeyim gibi mesajlar yasaktır.
Bunun yasak olduğunu biliyorum, ancak yazdığım şey "TS adresinizi gönderin"...
Yasak olan ise "ts3 gel yardım edeyim vs." dediğim şeyden bir sıkıntı cıkacagını sanmıyorum.
XhobLe yazdı:
Ömer TELLİ yazdı:
Forum içerisinde açılan yardım konularına , ts3 gel yardım edeyim, skype gel yardım edeyim gibi mesajlar yasaktır.
Bunun yasak olduğunu biliyorum, ancak yazdığım şey "TS adresinizi gönderin"...
Yasak olan ise "ts3 gel yardım edeyim vs." dediğim şeyden bir sıkıntı cıkacagını sanmıyorum.
Aslında senin yaptığında yasak aynı katagoriye giriyor yine yardıma gidiyorsun yardımları burdan yapınız forum bunun için var.