Respawnı kapatacaksan eğer panelden addons/amxmodx/configs/maps burada mapismi.ini veua mapismi.cfg var hangi mapte kapatmak istiyorsan cfg dosyasını en altına mp_forcerespawn 0 yaz kaydet bu kadar
MRX3565 yazdı:Respawnı kapatacaksan eğer panelden addons/amxmodx/configs/maps burada mapismi.ini veua mapismi.cfg var hangi mapte kapatmak istiyorsan cfg dosyasını en altına mp_forcerespawn 0 yaz kaydet bu kadar
MRX3565 yazdı:Respawnı kapatacaksan eğer panelden addons/amxmodx/configs/maps burada mapismi.ini veua mapismi.cfg var hangi mapte kapatmak istiyorsan cfg dosyasını en altına mp_forcerespawn 0 yaz kaydet bu kadar
surf için hangi cfg veya ini dosyasına yazıcaz ?
Örneğin surf_ski_2 mapinde respawn kapatacaksınız ya panelden webftp de addons/amxmodx/configs/maps var burada maplerin .cfg dosyaları var mesela surf_ski_2.cfg buna gireceksin mapi ayaları var içinde buraya istediğini yaz map değiş olacaktır.
@MRX bişi daha sorcam mesela ben Surften assaulta geçtim ve respawnın kapanmasını istiyorum bu dediğini cs_Assault.cfg nin içine atcam demi mp_forcerespawn 0 diye
emre06060619 yazdı:@MRX bişi daha sorcam mesela ben Surften assaulta geçtim ve respawnın kapanmasını istiyorum bu dediğini cs_Assault.cfg nin içine atcam demi mp_forcerespawn 0 diye