Client autoexec steam kullanıcılarına etki etmez.
Slowhacking steamde engellidir herhangi bir kullanıcının tuşunu bindleyemezsiniz.
TimePass anticheati kaldırmanız yeterlidir
steam donma sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
steam donma sorunu
Ömer TELLİ yazdı:Client autoexec steam kullanıcılarına etki etmez.
Slowhacking steamde engellidir herhangi bir kullanıcının tuşunu bindleyemezsiniz.
Ömer bey bende steam oyuncusuyum öncelik olarak bunu belirtmek istiyorum. Bende başta sizin gibi düşünüyordum ama bazı yabancı serverlarda bu komutlar bende işliyor. Yani, normalde serverlar arası yönlendirmeye takılmam ama o yabancı serverlarda takılıyordum ve tuş ayarlarım ile oynayabiliyorlardı. IP adresleri şuan elimde yok, bulursam size atarım.
Link: | |
Linklerini gizle |
steam donma sorunu
Ömer TELLİ yazdı:Client autoexec steam kullanıcılarına etki etmez.
193.192.58.34:27015 bu server yönlendirme üstüne yönlendirme çekebiliyor mesela. Tuş bindleyen serverı kaybettim, bulamadım onu.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
steam donma sorunu
@csmileface Birkaç yönetimi vardı ama çoğu engellenmiş durumda. Yeni yeni şeyler çıksada github üzerinden direk issue bildirimi yapıp kapattırıyorlar
Misal suan bu ip benim hiçbirye yönlendiremedi , bind ayarlarımı degiştiremedi.
TrackerUI.dll indirerek masterservera falan müdahale etmeye calısıyor ancak steam olduğu için calısmıyor
cl_filterstuffcmd 1 mi 0 mı bi kontrol et istersen
TrackerUI.dll indirerek masterservera falan müdahale etmeye calısıyor ancak steam olduğu için calısmıyor
Linklerini gizle |
steam donma sorunu
Ömer TELLİ yazdı:@csmileface Birkaç yönetimi vardı ama çoğu engellenmiş durumda. Yeni yeni şeyler çıksada github üzerinden direk issue bildirimi yapıp kapattırıyorlar
cl_filterstuffcmd 0'dı yönlendirmeye takıldım. 1 yaptım, yine yönlendirmeye takıldım. Normal serverlarda yönlendirmeye takılmıyorum, sadece bu adamların serverında yönlendirmeye takılıyorum.

Linklerini gizle |
-