Panelden Admin Ve Slotara Girilmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
ibrhmtpskl
Konu Sahibi - Mesajlar: 456
- Clan İsmi: BaskenT Ailesi
Arkadaşlar panel giriyor fakat admin ve slotlar kısmına girmiyor, girince "panel.csduragi.com sayfası çalışmıyor" bu hatayı veriyor. Serverda da kimsenin adminliği ve slotluğu yok.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Kişisel Bir Hata Her Serverda Olmadığına Göre.Size Önerim Users.ini Kullanın.Daha Kullanışlı,Yetkileri Kopyalanması Gibi Dahada Artıları Var Normal Admin Ve Slotlardan.
| Linklerini gizle |
-
lowrider
Yasaklı Üye
@ibrhmtpskl dostum serverini sıfırlaman gerekiyor yüklediğin bi pluginden dolayı oluşan bi durum. server sıfırlayınca düzeliyor şimdiden pluginlerinin yedeklerini al, başıma geldi ordan biliyorum.
| Linklerini gizle |
-
ibrhmtpskl
Kardeşim 2-3 gündür plugin yüklemiyorum. Bu sabah servere girdim kendimi t atmaya çalıştım olmadı, şifre falan yanlış galiba dedim. Admin listesine baktım yok girmiyor.lowrider yazdı:@ibrhmtpskl dostum serverini sıfırlaman gerekiyor yüklediğin bi pluginden dolayı oluşan bi durum. server sıfırlayınca düzeliyor şimdiden pluginlerinin yedeklerini al, başıma geldi ordan biliyorum.
| Linklerini gizle |
-
ibrhmtpskl
Kardeşim orası çok karışık. Beyler yok mu bunun çözümü falan ya @CSmiLeFaCeEmirhanBeyBeta yazdı:Kişisel Bir Hata Her Serverda Olmadığına Göre.Size Önerim Users.ini Kullanın.Daha Kullanışlı,Yetkileri Kopyalanması Gibi Dahada Artıları Var Normal Admin Ve Slotlardan.
| Linklerini gizle |
Çözüm sıfırlamak, alternatif users.ini kullanmak.
| Linklerini gizle |