Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yurtdışı Bağlantısı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Yurtdışı Bağlantısı

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Daha önce sunucumda yaşanan sıkıntıları dile getirmiştim ve herhangi bir çözüme ulaşılamadı henüz... Biz bu durumu kabul etmiyoruz böyle bir düşüşü asla kabul edemeyiz... Bu düşüş devam ettiği sürece bizim için tek suçlu csdurağıdır bunu söylemem gerekiyor.

Bugün ufak bir deneme yaptım bence bir sorun olduğunu net bir şekilde bizlere gösteriyor.

VPN ile Venezuela IP'sinden bağlanıp sunucu akışını izledim sadece. Aynı IP'de diğer 2 sunucum timeout almıyorken World War'Z sunucusu 10 saniyede bir timeout alıyor ve o arada sunucu ile bağlantı kopuyor.

Görüntü pek net değil 480 veya 720p izleyin

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​​ ​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​

Bakın ben kendimi diğer sunuculardan üstün gördüğüm için "Bunu kabullenemem" demiyorum sadece bu sunucuyu biliyorum çünkü 3 yıldır bu sunucuyu yönetiyorum... Bu sunucu ilk kiralandığı gün bile gün içinde 30lardan düşmüyordu şimdi ise ününe ün katmışken böyle bir doluluk bizim için kabul edilemez. Lütfen bu sorunu çözün.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MawiLarq
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yurtdışı Bağlantısı

Mesaj gönderen MawiLarq »

Daha öncede böyle bir konu açmışdınız dikkatimi çekmişti düşüş olabilir ancak bir anda bu kadar düşüş olması zor sunucunuza yurtdışından bir çok insan giriyordu kanalından çıkartılmışsın üzüldüm ama insanlara kanaldaki videolar doğrultusunda açılan servere kaymış olabilir ancak eski bir klanın bir anda bu kadar boş olması boştan kastım 32 den düşmeyen sunucu bu duruma gelmesi akılda sorular bırakıyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Yurtdışı Bağlantısı

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

MawiLarq yazdı: Sal Eyl 11, 2018 4:32 pm Daha öncede böyle bir konu açmışdınız dikkatimi çekmişti düşüş olabilir ancak bir anda bu kadar düşüş olması zor sunucunuza yurtdışından bir çok insan giriyordu kanalından çıkartılmışsın üzüldüm ama insanlara kanaldaki videolar doğrultusunda açılan servere kaymış olabilir ancak eski bir klanın bir anda bu kadar boş olması boştan kastım 32 den düşmeyen sunucu bu duruma gelmesi akılda sorular bırakıyor .
Öncelikle teşekkür ederim... Bu sorunun kanal ile alakası yok kanaldan ayrılalı 2 aydan uzun bir süre oldu ayrılıktan sonra en ufak bir düşüş yaşamadık sadece 1 haftadır bu durumdayız. Bu düşüş birden oldu yani ben düşüşü günlerdir gözlemleyip de konu açmadım örneğin dün hiçbir sorun yokken ertesi gün oluşan bir sorun üzerine konu açıldı 1 hafta önce

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Yurtdışı Bağlantısı

Mesaj gönderen EnesReiS` »

anlıyorum seni yusuf,yıllarca bu sunucuda emeğini sürdürüyorsun doğrudur aynı şekilde kaç yıldır seni takip etmekteyim ve sunucunuda kısa sürede sunucun eski haline döner dileğiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Yurtdışı Bağlantısı

Mesaj gönderen Levelsiz »