CSM Harita Takip Sistemi [HTS]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
Eklenti İsmi : CSM Harita Takip Sistemi [HTS]
Yapımcısı : CSmiLeFaCe
Sürüm : 1.0
Açıklama : Harita Takip Sistemini aslında arka arkaya açılan haritaların tekrardan oylamada çıkmasını engellemek amacı ile yazmıştım, ve geliştirerek başlı başına bir eklenti yaptım. Burada sadece takip sistemini paylaşıyorum, yani say'den /haritalar yazınca hangi haritalardan geldiğinizi görmenizi sağlayan kısmını.
Çalışma Mantığı : 4 adet cvar komutumuz var, bu cvar komutları her bir yeni harita açıldığında önceki haritanın ismini alıyor. Bu cvar komutlarını ellen değiştirmenize falan gerek yok, bunları her yeni harita açıldığında eklenti yapıyor.
Ekran Görüntüsü : Komutlar :
say .haritalar
say /haritalar
say !haritalar
Yapımcısı : CSmiLeFaCe
Sürüm : 1.0
Açıklama : Harita Takip Sistemini aslında arka arkaya açılan haritaların tekrardan oylamada çıkmasını engellemek amacı ile yazmıştım, ve geliştirerek başlı başına bir eklenti yaptım. Burada sadece takip sistemini paylaşıyorum, yani say'den /haritalar yazınca hangi haritalardan geldiğinizi görmenizi sağlayan kısmını.
Çalışma Mantığı : 4 adet cvar komutumuz var, bu cvar komutları her bir yeni harita açıldığında önceki haritanın ismini alıyor. Bu cvar komutlarını ellen değiştirmenize falan gerek yok, bunları her yeni harita açıldığında eklenti yapıyor.
Ekran Görüntüsü : Komutlar :
say .haritalar
say /haritalar
say !haritalar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yazin Geri Döncez
- Clan İsmi: MeKaNTR Ailesi
- İletişim:
-
Bu Eklentide Oylama Zamanı Geldiğinde Klavyeden Tuşlar Kitleniyor ve Silah Değiştiremiyorsun Önerisi olan Varmı ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
dediğin olayın bu eklenti ile bir ilgisi yok. CSM Mapchooser [RTV] eklentisini mi kurdun?GeNccLuBeR yazdı:Bu Eklentide Oylama Zamanı Geldiğinde Klavyeden Tuşlar Kitleniyor ve Silah Değiştiremiyorsun Önerisi olan Varmı ?
Linklerini gizle |
-
Evet Dostum Oylamanın Geldiğini Haber Veriyor 10 saniyeden Önce Daha Sonra Oylama Başlıyor Oyunu verdikten Sonra Klavye Tuşları Çalışmıyor Bu Yine Senin Pluginin Sanırım Nasıl Çözebiliriz ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Biraz yarım olarak tamamladığım ama sorunsuz çalışan sürümünü kur dene. Başka bir yerde paylaşmadım daha.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
bunu kuramadim bir türlü yardimci olabilirmisin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
eklenti kurmayı bılıyomusun biliyosan surdakı adımlara gore gıdersen sorunsuz kurarsın.sakincaly94 yazdı:bunu kuramadim bir türlü yardimci olabilirmisin
http://www.csplugin.com/2016/05/csm-mapchooser-v2.html
Linklerini gizle |
-
linktekini kurdum ondaki sorun son 0.45 de degil son 5 dk kala oylama yapmasi ve 3 map oylamasi olsa süper olur
bu konudaki plugin ise haritalar yazdigimizda calısmıyor bir sekilde
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
3 tane harıta oylaması var bunda 4 kısımdakıde 15 dk uzatma olarka ayarlı ve senın ıcınde 300 sn kala oylama yapıcak sekılde ayarladım yanı 5 dk kala oylama calıscaktırsakincaly94 yazdı:linktekini kurdum ondaki sorun son 0.45 de degil son 5 dk kala oylama yapmasi ve 3 map oylamasi olsa süper olur
Linklerini gizle |