Forum kuralları DİKKAT ! Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir ! Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir. Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
BawikaL yazdı:merhabalar..
bısey soracaktım
Acaba paylastıgınız eklentıde sadece telsız menusu turkce ve say yazılarını turkce yapma sansımız varmıdır ?
attıgınız ss deki gibi menu turkce
ve
L (RADIO): Go go go!
Bunun turkcesi hadi hadi hadi diye sadece menü ve say komutları turkce yapabılrmıym ? sesleri karıstırmak ıstemıyorum yuklerken uzun surede yukluyor buda oyuncu kaybına neden oluyor
Hayirli Geceler
Hem Telsiz Hem say Mesajlari Turkcedir.
BawikaL yazdı:merhabalar..
bısey soracaktım
Acaba paylastıgınız eklentıde sadece telsız menusu turkce ve say yazılarını turkce yapma sansımız varmıdır ?
attıgınız ss deki gibi menu turkce
ve
L (RADIO): Go go go!
Bunun turkcesi hadi hadi hadi diye sadece menü ve say komutları turkce yapabılrmıym ? sesleri karıstırmak ıstemıyorum yuklerken uzun surede yukluyor buda oyuncu kaybına neden oluyor
Hayirli Geceler
Hem Telsiz Hem say Mesajlari Turkcedir.
yanı eklentıyı kurup sadece ses dosyalarını turkce olmasını ıstemıyorum sorun vs cıkartırmı dıe demek ıstedım
amacım zaten sadece say ve menu yazılarını turkce yapmak ?