Saldırı attığını sanan.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Saldırı attığını sanan.
Arkadaşlar CSD/Core ye geçişinde Serverler düşmekte ve bu düşüşe vuruyorum ben yapıyorum ben ediyorum diyen Klanlarının İsminden utanmayan birileri var.!
[youtube]https://youtu.be/1IvdMarejJc[/youtube]
Buda videosu arkadaş Cs27'ye vuruyorum diyor vuramadığı halde Bu adamları sadece Forumda Göstermek için paylaşıyorum.
[@Bilinmeyen Etiket] lütfen bi uyarı verirsin insanları kandırmasınlar birdaha
[youtube]https://youtu.be/1IvdMarejJc[/youtube]
Buda videosu arkadaş Cs27'ye vuruyorum diyor vuramadığı halde Bu adamları sadece Forumda Göstermek için paylaşıyorum.
[@Bilinmeyen Etiket] lütfen bi uyarı verirsin insanları kandırmasınlar birdaha
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: Mehmetcik
Saldırı attığını sanan.
videodada görüldüğü gibi herhangi bir saldırı söz konusu değildir. Alper soylu adlı arkadaşın bize yaptığı teklif sonrasında kabul etmediğimizden dolayı ts3 adresimizde bizi kışkırtıcı kelimeler kullanarak olayın buraya gelmesine neden olmuştur. alper soylu arkadaşımız ve batu reis arkadaşımız texas gaming olarak herseycs sunucu bünyesi altında var olup oranın reklamını yapmaktadırlar. Bizzat bizimde ts3 adresimize gelerek bizi oraya davet etmişlerdir. Kabul etmediğimizden dolayı böyle bir olaya başvurup kendi çapında eğlenmeye çalışıyor bu arkadaşımız videodada görüldüğü gibi küfür eden arkadaşımız , saldırı yapıyorum diyen arkadaşımız ts3 adresimize mobilden giriş sağlamıştır. Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir söz konusu olamazda. Arkadaşında konuda dediği gibi herhangi bir saldırı söz konusu değildir. Ağzıylada zaten saldırı yapamadığı halde yaptığını sananlar olarak konuyu açmış ve bu arkadaşımız herseycs sunucusuna klanları davet ediyor.
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
Videonun devamı yüklenmekte devamı dediğim öncesi. Ben Herseycs adında reklama gelmedim. Sizin çekmeniz için ortaya yem attım. Can adlı arkadaşla konuşucakım ana avrat sövüp saldıran bendim diyorsunuz.ömaa yazdı:videodada görüldüğü gibi herhangi bir saldırı söz konusu değildir. Alper soylu adlı arkadaşın bize yaptığı teklif sonrasında kabul etmediğimizden dolayı ts3 adresimizde bizi kışkırtıcı kelimeler kullanarak olayın buraya gelmesine neden olmuştur. alper soylu arkadaşımız ve batu reis arkadaşımız texas gaming olarak herseycs sunucu bünyesi altında var olup oranın reklamını yapmaktadırlar. Bizzat bizimde ts3 adresimize gelerek bizi oraya davet etmişlerdir. Kabul etmediğimizden dolayı böyle bir olaya başvurup kendi çapında eğlenmeye çalışıyor bu arkadaşımız videodada görüldüğü gibi küfür eden arkadaşımız , saldırı yapıyorum diyen arkadaşımız ts3 adresimize mobilden giriş sağlamıştır. Kesinlikle böyle birşey söz konusu değildir söz konusu olamazda. Arkadaşında konuda dediği gibi herhangi bir saldırı söz konusu değildir. Ağzıylada zaten saldırı yapamadığı halde yaptığını sananlar olarak konuyu açmış ve bu arkadaşımız herseycs sunucusuna klanları davet ediyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Saldırı attığını sanan.
Uyarı niteliğinde serveri sıfırlanması lazım. Devam ederse saten [@Bilinmeyen Etiket] Beyefendi serveri kapatır. İyi Günler.
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
Tamam sen videoları yükle konuştuğun arkadaş şuan işte geldiğinde oda ssleri yükleyecek.
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
@ömaa kardeşim hem bu h*rs*ycs de serverim olduğu halde hatta diğer sunucularda reklamının yapmadım hiçbir zaman TS ve Serverimde + bu sunucunun adamları banada geldi
aynı şekilde daha 10 dakka önce kendilerinden parayla aldığımızı da söyledik yani anlıcağın ben kimseyi kışkırtmıyorum sadece yem attım.

Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
Ben Casper klanındayken Alper Soylu nickli arkadasımı ordada görmüstüm bizide oraya davet ettiler biz Texas Gaming olarak herseycs sunucusuna davet ettiler dost klan olarak bizler texas gaming olarak olarak sizde gelin dediler eğer aynı Alper Soylu nickli arkadaştan bahsediyorsak benim dediğim alper soylu Texas Gaming'deki Alper Soylu
Linklerini gizle |
-
-
Saldırı attığını sanan.
fark ettiysen bilerek özele çektirdim ilk başta can'ı? hiçbir reklam yapmadımki cana özelden ben o sunucunun adamı değilim dedim.ömaa yazdı:Yemi reklam atarak mı yapıyorsun ?
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
Peki eğer kanıtın varmı? Casper'le biz ömrü alem düşman klanlarız?princeofdahll yazdı:Ben Casper klanındayken Alper Soylu nickli arkadasımı ordada görmüstüm bizide oraya davet ettiler biz Texas Gaming olarak herseycs sunucusuna davet ettiler dost klan olarak bizler texas gaming olarak olarak sizde gelin dediler eğer aynı Alper Soylu nickli arkadaştan bahsediyorsak benim dediğim alper soylu Texas Gaming'deki Alper Soylu
Linklerini gizle |