Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kiralığa Düşme Saatleri

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
whatatuyy

Kiralığa Düşme Saatleri

Mesaj gönderen whatatuyy »

Kuvvetle muhtemel yanlış yere konu açtım, af ola.

Bir süredir CSDurağı'nı takip etmeyi bırakmıştım ve değişen site dizaynıyla birlikte kiralığa düşmeye yakın sunucu IP'lerini ve kiralığa düşme saatlerini göremedim.
Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FatihBey21512
Server Ip/DNS: CS9.CSDuragi.COM
Clan İsmi: ARMY

Kiralığa Düşme Saatleri

Mesaj gönderen FatihBey21512 »

Sunucular akşam 21.00 - 21.30 arası kiralığa düşüyor.
ARMY GAMING PROFESSIONAL AREA
CS9.CSDuragi.COM
Discord TIKLA!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Losethy
Clan İsmi: FastDraw GaminG

Kiralığa Düşme Saatleri

Mesaj gönderen Losethy »

Sunucu kiralama yerinin üst kızmında Ömer Bey büyük yazılar ve kırmızı renk ile yazmış.

DİKKAT
▼ Bu listede yer alan sunucular süre bitiminde KESİN OLARAK KİRALIĞA DÜŞMEYECEKTİR. Sunucu sahiplerinin, ürünlerini son güne kadar uzatma hakları vardır.
Sunucu sahipleri, sunucularını uzatmaz ise genel olarak burada belirtilen tarihte veya 1 gün sonra saat 21:00-21:30 arası sistem tarafından otomatik kiralığa koyulur.
▼ Talep edilmesi durumunda sunucu sahiplerine 1-2 gün ek süre verilir.
▼ Sunucu isminde aksi yazılmadığı sürece burada belirtilen fiyatlar, sunucuların 1 aylık fiyatıdır.
▼ Detaylı satış bilgisi için : 0212 909 1992 WhatsApp üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz
▼ cs1com-cs30com,cs1net-cs16net arası iplerde 9999₺ olarak belirtilen ilk ay fiyatları semboliktir. Bu ip adresleri ekibi olan ve sunucu ile ilgilenebilecek kişiler kiralanmaktadır. Satış hakkında detaylı bilgi için 0212 909 1992 WhatsApp hattından iletişime geçebilirsiniz
[ - TS3 IP : fastdraw - ] & [ - 213.238.173.45 - ] & [ - #COMEBACK - ]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala