Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Bu gördüğünüz şeyler bence yeterli ? Spy Adlı Yani Trabzonlu Mertcan Adlı arkadaş Spy adında takılmakta ve bu ts3te bildiğim kadarıyla saldıran kişilerin takılması yasak hem saldırıyor hemde takılıyor ? Ts23.csduragi.com da takılmakta
Ömer Bey Sunucu olmayanın şikayetine bakmıyoruz demişti Turkiye Gaming'te benim.
Saldirmada kimse hakli degildir. Fakat saldiri atilanlarinda var bir hatasi gibi geliyor banada. 2013 ten beri buradayim. Sadece 1 kere saldiri yedim oda benim hatamdi. Guvenecegin insanlarin insan olmadiklarini bilemiyorsun.
redarmygaming yazdı:Saldirmada kimse hakli degildir. Fakat saldiri atilanlarinda var bir hatasi gibi geliyor banada. 2013 ten beri buradayim. Sadece 1 kere saldiri yedim oda benim hatamdi. Guvenecegin insanlarin insan olmadiklarini bilemiyorsun.
Dostum benim adamımın mallığı üzerine olan bana panel saldırısı var. Ben bunu işin içine katmadım ve bu adam yüzünden 181 üyelik gitti kimin neyi gitti bilmiyoruz tamam benim adamımın suçu Lord Of Murat adı altında gelen birine panel vermiş eskiden serverimde yetkisi olduğundan tüm adminliklerin yedeği vardı elinde bu yüzden neyse zaten kimin verdiğini söylemesi için rica ettim geldi özel üye verdim her odayı görsün diye yeni girdim yeni uyandığım için kimin verdiğini gösterdi banladım aslında.
omereis1907 yazdı:arkadaşlar herseycs'den server açmış bizim spy'reis de csduragına ihanet ettiği için panel saldırısı yapmıştır..
[@Bilinmeyen Etiket]
kardeşim küfür etmezdim ama neyse boşver etmicem neyse şimdik KARDEŞİM HİÇBİR REKLAM YAPMADIĞIM İÇİN VE SADECE YOUTUBE ÜZERİNDEN KANALIMDA REKLAM YAPTIĞIM İÇİN SANANE BUNDAN CSDURAĞINA NE BUNDAN? BEN Youtube KANALIMDA YAPIYORUM REKLAMIMI SANANE?
omereis1907 yazdı:HERSEY CS DE FOTOGRAFIN VAR FARKINDAYSAN ATTIGIN FOTOLARDA YASAK BUNLAR KARDEŞİM.
Youtube hesabımda var bu reklam ts3 adresimde veya serverimde böyle bir reklam yok. bunu kanıtla serveri üzerine yapayım??
Zaten reklam vermiş olsaydım ÖMER Bey serverimi elimden alırdı.