Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Plugin Nasıl Yüklenir ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Ego.
Server Ip/DNS: 213.238.173.85
Clan İsmi: HeaveNJaiLBreaK
İletişim:

Plugin Nasıl Yüklenir ?

Mesaj gönderen Ego. »

Merhabalar, Ben Bu Konuyu Forumda Bir Çok Kişi Sorduğu için Açtım.

Plugin Yüklemek; Plugin Yüklemek İçin elinizde amxx değil sma uzantılı plugin olması lazım.

1-) Elinizdeki Sma'yı Panelde Plugin Eklenti Yükle Kısmından Yükleyiniz.

2-) Plugininizin Her Modda Olmasını İstiyorsanız, ftp giris > addons > amxmodx > plugins > configs > plugins.ini dosyaya girip en alt kısmına mesela hook.amxx yazarsınız NOT: Sma Olarak Yüklediğimiz Dosyaları plugins.ini ye hook.amxx olarak yazıyoruz.

2-) Plugininizin sadece 1 modda gerçekleşmisini istiyorsanız, ftp giris > addons > amxmodx > plugins > configs > mapconfig > plugins.ini dosyasina girip Orada Modların Adları Vardır. Hangi Modda Pluginin Gerçekleşmesini İstiyorsanız Mesela Ben JailBreaK Modunda Olmasını İstiyorum, [ jail_* | jb_* | some1s_* ] yazısının en altına plugin adını yazarsam jail modunda pluginimiz aktif olur. NOT: Sma Olarak Yüklediğimiz Dosyaları plugins.ini ye hook.amxx olarak yazıyoruz.

Bu Konu Size Yararlı Olduysa Ne Mutlu Bana :D

Konu Sabitlenmeli Diye Düşünüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mentemir

Plugin Nasıl Yüklenir ?

Mesaj gönderen Mentemir »

Teşekkürler çok basit ve iyi anlatmışsınız. Yeni üyelerin ve yeni sv sahiplerinin karşılaştığı en büyük sorun bu, ben de öyleydim. Sağolun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Ego.
Server Ip/DNS: 213.238.173.85
Clan İsmi: HeaveNJaiLBreaK
İletişim:

Plugin Nasıl Yüklenir ?

Mesaj gönderen Ego. »

Önemli Değil, Bende İlk Başta Bilmiyordum Yavaş Yavaş Öğrenmiş Olduk Forum ve Forumda Yardımcı Olanlar Sayesinde. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli