Discord Kullanımı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 59
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
Discord Kullanımı
Ya TS3 Kullanışlı değil,o yüzden kiralamak istemiyorum.Ondan dolayı kesin cevap lazımsizofrenresul yazdı:Reklam yapmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Discord Kullanımı
Hocam serverinizde discord ipinizi paylaşmadığınız yazmadığınız takdirde sorun olmaz ha kimse görmez yapardım dersiniz biri gelir ss alır çok farklı olabilir .TURUNCUKAFA yazdı:Ya TS3 Kullanışlı değil,o yüzden kiralamak istemiyorum.Ondan dolayı kesin cevap lazımsizofrenresul yazdı:Reklam yapmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
@Taha Demirbaş Daha iyi bilir .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Discord Kullanımı
Başınız ağrımasın istiyorsanız bence yapmayın ne olur ne olmaz hem server ile birlikte discord kullanmanız çok zor olur
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
Discord Kullanımı
Serverinizde reklam yapmadığınız sürece,sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum . Yinede işinizi garantiye almak istiyorsanız,Ts3 kiralamanızı öneriyorum ve ts3 gayet kullanışlı .
Linklerini gizle |
Discord Kullanımı
Discord csdnin sağladigi ve hizmet konusu olan bir hizmet değil. Bence discord adresinizi az reklamla gosterebilirsiniz
Ömer bey daha iyi bilir
Ömer bey daha iyi bilir
Linklerini gizle |
-
Discord Kullanımı
[@Bilinmeyen Etiket] ne diyorsunuz ? Cevap verirmisiniz acaba.Taha Demirbaş yazdı:Discord csdnin sağladigi ve hizmet konusu olan bir hizmet değil. Bence discord adresinizi az reklamla gosterebilirsiniz
Ömer bey daha iyi bilir
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd