O kadar sileceğim dedin , güncelini attık , konuyu sen güncellemedin mübarekYek'-ta yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 2:51 pm Nvault neden ben onu anlamadım ? csx modülü üzerinden doğrudan ilk 3 kişinin ismini çekebilirsin. Bu yazdığın eklenti sunucuya anlamsız bir yük bindirir. Statsx sma sını incele, /top15 yazıldığında listeyi nasıl çekiyormuş bak. Bu eklenti şimdilik dursun ama dediğim şekilde düzeltmez isen silinenlere taşıyacağım.
Radar Altı Top15 Gösterimi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Fatih ~ EjderYa yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 4:10 pmEklenti Baya Bir Kısaldı.Yek'-ta yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 2:51 pm Nvault neden ben onu anlamadım ? csx modülü üzerinden doğrudan ilk 3 kişinin ismini çekebilirsin. Bu yazdığın eklenti sunucuya anlamsız bir yük bindirir. Statsx sma sını incele, /top15 yazıldığında listeyi nasıl çekiyormuş bak. Bu eklenti şimdilik dursun ama dediğim şekilde düzeltmez isen silinenlere taşıyacağım.
Buyur Güncelleyebilirsin.
radar_alti_top15_ilk3_gosterimi_fix.sma
Fix Dosyasını Konuya Ekler Misiniz ?
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
@Fatih ~ EjderYa ekranda üst yazının koyulduğu yere taşıyıp atarmısınız ? orta üst kısım
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklentinin içini aç 0.005, 0.15 arattır.0nurd0gann yazdı: ↑Prş Ara 26, 2019 8:03 am Fatih ~ EjderYa ekranda üst yazının koyulduğu yere taşıyıp atarmısınız ? orta üst kısım
Kendine göre değiştir ( x , y )
0.005 yazının ekranın sol kısmından olan uzaklığı
0.15 yazının ekranın üst kısmından olan uzaklığı
Vereceğin değerler en küçük 0.0 en büyük 1.0 olabilir. En azından öyle hatırlıyorum.
Linklerini gizle |
-
-
bunun en üst orta kısımda yazı olarak sadece top15 birincisinin isminin yazdığı varmıFatih ~ EjderYa yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 7:14 am Eklenti İsmi : Radar Altı Top15 Gösterimi
Yapımcısı : Fatih ~ EjderYa
Sürüm : 1.0
Açıklama : Radar Altında Top15 ' e Giren ilk 3 Kişinin İsmi Yer Alır.
Dosya :
radar_alti_top15_ilk3_gosterimi_fix.sma
Cvar Ayarları :Kod: Tümünü seç
amx_cvar radar_alti_birinciler 2 ; [ 0 : Eklenti Kapalı ] [ 1 : Eklenti Açık ] [ 2 : Her El Başı Bir Müddet Açık ]
Ekran Görüntüsü :
Linklerini gizle |