Radar Altı Top15 Gösterimi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
@Fatih ~ EjderYa teşşekürler kardeşim sunucuma kurdum 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
@Leooo Biraz Atarlı Çıktım Kusura Bakma. Ama Ben biraz tizim bu konularda. Sende kusura kalma.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Sorun değil reis, hata bende yine kusuruma bakma bilemedim senin yorum atacağını.Fatih ~ EjderYa yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 6:19 pm @Leooo Biraz Atarlı Çıktım Kusura Bakma. Ama Ben biraz tizim bu konularda. Sende kusura kalma.
Linklerini gizle |
Bir değişkeni 999 kere farklı işlevlerde kullanabilirsin. Eklentilerde fazla göz yorulması bu yönden önlenir. mesela
Toponbestekiler[32] dediğin zaman 31 senin kullanabileceğin sınırındır Toponbestekiler[31] e kadar farklı veriler tutabilirsin. Aklında bulunsun.
Toponbestekiler[32] dediğin zaman 31 senin kullanabileceğin sınırındır Toponbestekiler[31] e kadar farklı veriler tutabilirsin. Aklında bulunsun.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Biliyorum. Ancak değişen bir şey yok. 3 kere new Nesne yapmakla new Nesne[3] yapmak aynı şeyTaha Demirbaş yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 7:59 pm Bir değişkeni 999 kere farklı işlevlerde kullanabilirsin. Eklentilerde fazla göz yorulması bu yönden önlenir. mesela

Linklerini gizle |
çok yakında çıkacak olan crew sisteminden bir parça aşağıya bıraktım. Bu gibi eklentilerde çok değişken açarsan kafan daha kolay karışacak ve daha karmaşa bir sma dosyası ortaya çıkmış olacak. Ondan dolayı diyorum. Birde tabiki onaylarken bekleme sürenden kısalsın diye.Fatih ~ EjderYa yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 8:13 pmBiliyorum. Ancak değişen bir şey yok. 3 kere new Nesne yapmakla new Nesne[3] yapmak aynı şeyTaha Demirbaş yazdı: ↑Pzr May 27, 2018 7:59 pm Bir değişkeni 999 kere farklı işlevlerde kullanabilirsin. Eklentilerde fazla göz yorulması bu yönden önlenir. mesela
Toponbestekiler[32] dediğin zaman 31 senin kullanabileceğin sınırındır Toponbestekiler[31] e kadar farklı veriler tutabilirsin. Aklında bulunsun.![]()
aşağıdaki kodu 9 tane klanı tek değişkende tutuyoruz Yine bu isimlerin çekilmesi için TIMLER'de 9 tane text tutuyoruz
Kod: Tümünü seç
set_hudmessage(42, 255, 42, 0.11, 0.0, 0, 6.0, 12.0, 0.0, 0.0, 1) // Hud 12 saniye gosterilir.
show_hudmessage(id, "%s:^n%s^n%s^n%s^n%s^n%s",TIMLER[Crews[id]],CrewTeamNames[TIMLER[Crews[id]]][1],CrewTeamNames[TIMLER[Crews[id]]][2],CrewTeamNames[TIMLER[Crews[id]]][3],CrewTeamNames[TIMLER[Crews[id]]][4],CrewTeamNames[TIMLER[Crews[id]]][5])
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BaskenT Ailesi
İki taraftan birinde çıkmasını istiyorumda yardımcı olabiliecek var mı ? @Fatih ~ EjderYa

https://i.hizliresim.com/Y6B5JE.png

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
47. Satırda Gördüğün 0.15 değerini 0.5 yaparsan istediğin yazı aşağıya kayacaktır.ibrhmtpskl yazdı: ↑Pzt Haz 11, 2018 5:19 pm İki taraftan birinde çıkmasını istiyorumda yardımcı olabiliecek var mı ? @Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |