Ben teşekkür ederim böyle bi yazı yazdığın için.
JBMenu 2021 | CSDuragi [8 Menülü]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 878
- Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: KaoS
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Şarkılarda sorun yaşıyorum çalmıyor sorun ne olabilir, ne yaptıysam düzelmedi rica etsem pluginin şarkı kısmını kaldırıp atsanız şarkıları ben başka eklenti yaparak kullansam sorun olur mu jbmenu güzel bu arada
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 878
- Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: KaoS
Doğru yüklediysen bi sıkıntı yaşamaman lazım ama buyur.rizardokan85 yazdı: ↑Cum Ağu 28, 2020 11:38 am Şarkılarda sorun yaşıyorum çalmıyor sorun ne olabilir, ne yaptıysam düzelmedi rica etsem pluginin şarkı kısmını kaldırıp atsanız şarkıları ben başka eklenti yaparak kullansam sorun olur mu jbmenu güzel bu arada
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
doğru yaptığımdan eminim de bir kaç şarkıda oynama felan olmuştu yinede eywallah iyi günlerFatihBey21512 yazdı: ↑Cum Ağu 28, 2020 3:22 pmDoğru yüklediysen bi sıkıntı yaşamaman lazım ama buyur.rizardokan85 yazdı: ↑Cum Ağu 28, 2020 11:38 am Şarkılarda sorun yaşıyorum çalmıyor sorun ne olabilir, ne yaptıysam düzelmedi rica etsem pluginin şarkı kısmını kaldırıp atsanız şarkıları ben başka eklenti yaparak kullansam sorun olur mu jbmenu güzel bu arada
jbmenu_muziksiz.sma
Linklerini gizle |
-
Artık eklentiyi onaylarken sadece "renkli yazı stock" tabiri dediğiniz şey dışında bir şeye bakmıyorsunuz sanırım.Taha Demirbaş yazdı: ↑Pzt Ağu 17, 2020 11:20 pm Onaylandı fakat. Kısa süre içerisinde eklenti içerisindeki renkli yazı stockunu client_print_color ile değiştirip daha stabil hala getirmen daha iyi olacaktır.
Author değiştirmek, gereksiz kod kullanmak, eklentinin optimize olmaması gibi şeylere bakmak yerine şunu yazmanız çok tuhaf.
Bu jbmenü değil arkadaşlar, serveri boşa yoracak büyük bir tuzak sadece.
Bu jbmenünün asıl yapımcısı da Anıl Can'dır.
Buradaki eklentiyle karşılaştırabilirsiniz --> eklentiler-pluginler/jbmenu-t42312.html
Linklerini gizle |
-
FatihBey21512 yazdı: ↑Pzr Ağu 16, 2020 3:52 pm Eklenti İsmi : JBMenu 2021 Menüsü
Yapımcısı : FatihBey21512
Sürüm : 2.2
Açıklama :
Eski v2.0 menüsünü geliştirip 8 menü yaptım ve soldaki hud mesajına "yasayan ct,yasayan gardiyan,god durumu,ff durumu eklendi.
Menü tasarımı zamanında csduragin'da isteklerdeki bir jbmenu den esinlendi.
Ekran Görüntüsü :
Market Menu
Ana Menü
Envanter Görüntüsü
Şans Menüleri
MG Verme
Komutlar :
/Jbmenu
Cvar Ayarları :Kod: Tümünü seç
jb_pKnife1 "-2" jb_pKnife2 "15" jb_pKnife4 "50" [ /code] JBMenu2021.rar [/quote]
Linklerini gizle |
-
-
-
First World War'z yazdı: ↑Cum Ağu 28, 2020 8:33 pmArtık eklentiyi onaylarken sadece "renkli yazı stock" tabiri dediğiniz şey dışında bir şeye bakmıyorsunuz sanırım.Taha Demirbaş yazdı: ↑Pzt Ağu 17, 2020 11:20 pm Onaylandı fakat. Kısa süre içerisinde eklenti içerisindeki renkli yazı stockunu client_print_color ile değiştirip daha stabil hala getirmen daha iyi olacaktır.
Author değiştirmek, gereksiz kod kullanmak, eklentinin optimize olmaması gibi şeylere bakmak yerine şunu yazmanız çok tuhaf.
Bu jbmenü değil arkadaşlar, serveri boşa yoracak büyük bir tuzak sadece.
Bu jbmenünün asıl yapımcısı da Anıl Can'dır.
Buradaki eklentiyle karşılaştırabilirsiniz --> eklentiler-pluginler/jbmenu-t42312.html
Linklerini gizle |
-