Cvardan kaynaklı her eklentide aynı sorunu yaşarsınız. Fakat bu eklenti cvar destekli isim sağlamadığı için sorun olmaz.
CSdurağı Oto SpecBot Eklentisi[INI VERSION] V2.5
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi
CSdurağı Oto SpecBot Eklentisi[INI VERSION]
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
f komutlarını hatırlattığın teşekkürler. Fakat dosyayı açmıyorum. Sadece satır sayısını çekip Gerekli satıra gidip okunmasını sağlıyorum. ve Anlık veri çekiyorum. Map değişmesine dosya açma kapama işlemlerine vs gerek kalmıyor. Ondan dolayı o komutları kullanmaya gerek duymadım.Colditz yazdı: ↑Pzt Ağu 06, 2018 8:40 am Eklenti başarılı olmuş. Fakat birkaç kodlamalarda eksik var gibi düşünüyorum.
1) Ini dosyasından bilgi çekerken fopen & fclose & fgets gibi komutları kullanabilirsin. Bu eklenti sürekli botları getir götür yapacağı için sürekli dosyadan çekecek.
2) Bu eklenti CSD için ise get_maxplayers yerine direk 32 yazılabilir, eğer değil ise bu get_maxplayers i plugin_init de tek seferde tanıtabilir ve sonra tanıtılan maxplayers ile devam edebilirdin. Her defasında maksimum oyuncu sayısını algılatıyor çünküKod: Tümünü seç
This native is expensive. Consider the use of new file natives (fopen(), fgets(), etc.) if purpose is to read several lines of a file. Alıntı sitesi: https://www.amxmodx.org/api/file/read_file
Bunlar dışında pek sorun göremedim zaten denenmiş çok iyi bir şekilde çalışıyordur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
kardeşim bide şöyle bişey var kim paylaştığını hatırlamorum da AKILLI SPEC BOT pluginini kullanıyordum geçen. spece yazacağım şeyin yarısını kabul etti eklentiyi kapattım açtım (önüne ; koyarak ) yine aynı .
sonra csd nin spec bot eklentisini kullandım aynı yazacağım şeyi yazdım sorunsuz tam kabul etti.
diyeceğim şu ki kullanılacak harf sayısını artırsnız iyi olur.
sonra csd nin spec bot eklentisini kullandım aynı yazacağım şeyi yazdım sorunsuz tam kabul etti.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
64 karakter olması lazım. Zaten bir sınırdan sonra skor tablosunun sınırı doluyor.HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: ↑Cmt Ağu 11, 2018 2:22 am kardeşim bide şöyle bişey var kim paylaştığını hatırlamorum da AKILLI SPEC BOT pluginini kullanıyordum geçen. spece yazacağım şeyin yarısını kabul etti eklentiyi kapattım açtım (önüne ; koyarak ) yine aynı .
Linklerini gizle |
-
aaa nasıl olur ya benim yazdığım buydu [- ts66.csduragi.info -] ama specde gözüken [- ts66.csduragi.inf olarakdı neyse bu sorunsuzsa kullanılabilir. bunu deneyeceğim. tekrardan teşekkürler. .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
@Taha Demirbaş Bu botları serkan ebcinin paylaştığı eklenti gibi kullanabilirmiyiz ? yani aynı işlevimi görüyor ben onun eklentisini kullanıyordumda sanırım bi arkadaş çökertiyor yazmış
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Eklenti aynı işlevi görmekte. Sadece botun arka arkaya girip çıkma fonksiyonu kaldırılmıştır. Belirli kişi sayısından server düştükten sonra girmektedir.burakxd383 yazdı: ↑Pzt Ağu 13, 2018 11:30 am @Taha Demirbaş Bu botları serkan ebcinin paylaştığı eklenti gibi kullanabilirmiyiz ? yani aynı işlevimi görüyor ben onun eklentisini kullanıyordumda sanırım bi arkadaş çökertiyor yazmış
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs27.csduragi.com
- Clan İsmi: Muptezel Gaming
- İletişim:
bende de boyle bişey olduHaLLuCinati0NNNNN* yazdı: ↑Cmt Ağu 11, 2018 2:32 am aaa nasıl olur ya benim yazdığım buydu [- ts66.csduragi.info -] ama specde gözüken [- ts66.csduragi.inf olarakdı neyse bu sorunsuzsa kullanılabilir. bunu deneyeceğim. tekrardan teşekkürler. .
https://i.hizliresim.com/aYRX9O.png
https://i.hizliresim.com/vP7Z0R.png
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Satırları " " içerisinde yaz.cs178 yazdı: ↑Cum Ağu 24, 2018 10:18 pmbende de boyle bişey olduHaLLuCinati0NNNNN* yazdı: ↑Cmt Ağu 11, 2018 2:32 am aaa nasıl olur ya benim yazdığım buydu [- ts66.csduragi.info -] ama specde gözüken [- ts66.csduragi.inf olarakdı neyse bu sorunsuzsa kullanılabilir. bunu deneyeceğim. tekrardan teşekkürler. .
https://i.hizliresim.com/aYRX9O.png
https://i.hizliresim.com/vP7Z0R.png
Linklerini gizle |