sa
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 117
sa
panel kod istiyor girerken ara sıra bu sefer epostama kod gelmiyor cok denedim olmadı lütfen
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
sa
Öncelikle forum kurallarına uygun konu açınız.ladon3596 yazdı:panel kod istiyor girerken ara sıra bu sefer epostama kod gelmiyor cok denedim olmadı lütfen
Hotmail kullanıyorsanız gereksiz, gmail kullanıyorsanız spam'a dusmus olabilir oraları kontrol edin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
sa
spam kutunuzu kontrol ediniz . Yoğunluktan kaynaklı olabilir biraz sonra tekrar deneyin . Ömer beyede danışın ve konu başlıklarınızı konuyla uyumlu açınız . iyi akşamlar
Linklerini gizle |
-
sa
bayadır baktım gelmedi hic vallahi ilk defa oluyor bu simdi mynet kullanıyorumManiFesto yazdı:spam kutunuzu kontrol ediniz . Yoğunluktan kaynaklı olabilir biraz sonra tekrar deneyin . Ömer beyede danışın ve konu başlıklarınızı konuyla uyumlu açınız . iyi akşamlar
Linklerini gizle |
-
sa
mynet kullanıyorum bos zaten iciManiFesto yazdı:spam kutunuzu kontrol ediniz . Yoğunluktan kaynaklı olabilir biraz sonra tekrar deneyin . Ömer beyede danışın ve konu başlıklarınızı konuyla uyumlu açınız . iyi akşamlar
Linklerini gizle |
-
sa
[@Bilinmeyen Etiket] Konuyla ilgilenicektir .
Ömer beyi etiketledim müsait olduğu zaman size yardımcı olacaktır . Biraz sabredin
Ömer beyi etiketledim müsait olduğu zaman size yardımcı olacaktır . Biraz sabredin
Linklerini gizle |
-
sa
teşekkürler ama ze mod plugin ini silidni server ze degil onu yapmam lazım acil cünkü server public ve sacma sapan pluginler insallah bakar Ömer TelliManiFesto yazdı:[@Bilinmeyen Etiket] Konuyla ilgilenicektir .
Linklerini gizle |
-
sa
ladon aga ts adresini atarmısın böyle bir kişiyi tanımaktan şeref duyacağım 

Linklerini gizle |
-
sa
ts3 yok face var fb.com/GOZombieEscape/ Sen pluginci isen bir plugin istiyordum eğer yaparsan seni yayarım kral olursunManiFesto yazdı:ladon aga ts adresini atarmısın böyle bir kişiyi tanımaktan şeref duyacağım

Linklerini gizle |
-
sa
Ts3süz zor olur serverim var saolunladon3596 yazdı:ts3 yok face var fb.com/GOZombieEscape/ Sen pluginci isen bir plugin istiyordum eğer yaparsan seni yayarım kral olursunManiFesto yazdı:ladon aga ts adresini atarmısın böyle bir kişiyi tanımaktan şeref duyacağım

Linklerini gizle |