2000 ile 3000 arası bütçem var.
1-2 oyun ve yoğun olarak Play Kitap gibi uygulamalar kullanacağım. Sürekli şarjda kullanabilirim. Bataryası iyi olmasa da olur. Bana ne önerirsiniz?
Tablet önerisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
-
Tablet önerisi
İşte önerilerim:
Android Cihazlar:
Google Pixel 4a: Orta seviye bir fiyata sahip olan Pixel 4a, uygun performans sunar. İyi bir kamera ve temiz bir Android deneyimi sağlar.
Samsung Galaxy A52: Samsung'un orta seviye cihazı olan Galaxy A52, iyi bir ekran, geniş depolama alanı ve oyunlar için yeterli performans sunar.
iOS Cihazlar:
iPhone SE (2020): Uygun fiyatlı bir iPhone seçeneği olan iPhone SE, güçlü performansa sahip ve oyunlar için iyi bir seçenek.
iPhone XR: Biraz daha yüksek bir fiyata sahip olan iPhone XR, daha büyük bir ekrana ve daha uzun pil ömrüne sahiptir.
Telefonunuzda kendinize minecraft 1.20 download apk 2023 oyunu bulmak istiyorsanız getmodnow sitesi tam size göre bir seçim olacaktır.
Link: | |
Linklerini gizle |
Tablet önerisi
Vallaha dostum. o paralara samsungun güzel tabletleri vardır elbette. Fakat paran birazdaha fazla ise ipad al geç derim.
CSDURAGI | DISCORD
-[R]A | DISCORD
2 Günü geçen konu onaylama süreçlerinde csd discord adresinden ya da kendi discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.
-[R]A | DISCORD
2 Günü geçen konu onaylama süreçlerinde csd discord adresinden ya da kendi discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-