Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Tablet önerisi

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Tablet önerisi

Mesaj gönderen ` White* »

2000 ile 3000 arası bütçem var.

1-2 oyun ve yoğun olarak Play Kitap gibi uygulamalar kullanacağım. Sürekli şarjda kullanabilirim. Bataryası iyi olmasa da olur. Bana ne önerirsiniz?
"Kafiye tutsun babamı bile hicvederim."

Nefi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MaureenMason

Tablet önerisi

Mesaj gönderen MaureenMason »

` White* yazdı: Cmt Şub 04, 2023 7:43 pm 2000 ile 3000 arası bütçem var.

1-2 oyun ve yoğun olarak Play Kitap gibi uygulamalar kullanacağım. Sürekli şarjda kullanabilirim. Bataryası iyi olmasa da olur. Bana ne önerirsiniz?
İşte önerilerim:

Android Cihazlar:

Google Pixel 4a: Orta seviye bir fiyata sahip olan Pixel 4a, uygun performans sunar. İyi bir kamera ve temiz bir Android deneyimi sağlar.
Samsung Galaxy A52: Samsung'un orta seviye cihazı olan Galaxy A52, iyi bir ekran, geniş depolama alanı ve oyunlar için yeterli performans sunar.
iOS Cihazlar:

iPhone SE (2020): Uygun fiyatlı bir iPhone seçeneği olan iPhone SE, güçlü performansa sahip ve oyunlar için iyi bir seçenek.
iPhone XR: Biraz daha yüksek bir fiyata sahip olan iPhone XR, daha büyük bir ekrana ve daha uzun pil ömrüne sahiptir.
Telefonunuzda kendinize minecraft 1.20 download apk 2023 oyunu bulmak istiyorsanız getmodnow sitesi tam size göre bir seçim olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Tablet önerisi

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Vallaha dostum. o paralara samsungun güzel tabletleri vardır elbette. Fakat paran birazdaha fazla ise ipad al geç derim.
CSDURAGI | DISCORD
-[R]A | DISCORD

2 Günü geçen konu onaylama süreçlerinde csd discord adresinden ya da kendi discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

davidmarco1

Tablet önerisi

Mesaj gönderen davidmarco1 »

Ipad bilgisayarları kontrol edin

drift hunters

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala