Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server başlangıç haritasını değiştirme

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Evet bunu eklenti yükleyerek yapabiliyoruz ama hiç eklenti ile uğraşmadan direkt panel üzerinden "Başlangıç haritası şeç" sekmesi altından düzenleyebilirsek daha mantıklı olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Sunucunun çökmesi veya kapat/aç yapılması durumunda açılacak olan haritayı seçebilme imkanı neden istenmez onu da bilmek isterim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Dislayk veriyorum eklentimin kullanılması lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 15, 2020 5:15 pm Dislayk veriyorum eklentimin kullanılması lazım.
Sana birşey diyemem :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

Ömer Telli bu konu için ne diyor acaba?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Bizlere artı katabilecek ve farklı yöntemler ile yapılamayan taleplere öncelik veriliyor.
Her talebin pozitif oranda oy alması yapılacağı anlamına gelmiyor.

Hali hazırda eklentiler ile bunu ayarlayabiliyorsunuz, panelden başlangıç haritasını değiştirmek size veya başkalarına ne gibi bir artı katacak , ona göre düzenlemeleri yapabiliriz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı: Cum Kas 27, 2020 4:25 pm Bizlere artı katabilecek ve farklı yöntemler ile yapılamayan taleplere öncelik veriliyor.
Her talebin pozitif oranda oy alması yapılacağı anlamına gelmiyor.

Hali hazırda eklentiler ile bunu ayarlayabiliyorsunuz, panelden başlangıç haritasını değiştirmek size veya başkalarına ne gibi bir artı katacak , ona göre düzenlemeleri yapabiliriz.
Benim gibi sabit harita oynatan serverların işine yarayacaktır. Sunucu kapat aç yapıldığında veya sunucu çöktüğünde iceworld yerine istenilen haritanın açılmasını herkes ister diye düşünüyorum. Belirttiğim gibi eklenti ile bu konuyu çözüyoruz bir şekilde ama hiç eklentiye ihtiyaç duymadan panelden ayarlanabilmesi daha pratik ve basit.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Muhammet Yusufbey

Mesaj gönderen Muhammet Yusufbey »

peki bunu hemen server'a girip /mm yazıp istediğiniz map'i açarak yapamazmısınız.yada plugin ekleyerek'de yapabilirsiniz ama hazır istiyorsunuz herşey ayağınızda :D
sabit harita dediğiniz şey bir süre sonra canınızı sıkmaya başlar bana göre uygun değil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Muhammet Yusufbey yazdı: Cmt Ara 05, 2020 2:13 am peki bunu hemen server'a girip /mm yazıp istediğiniz map'i açarak yapamazmısınız.yada plugin ekleyerek'de yapabilirsiniz ama hazır istiyorsunuz herşey ayağınızda :D
sabit harita dediğiniz şey bir süre sonra canınızı sıkmaya başlar bana göre uygun değil
Dostum sen çok yanlış gelmişsin. Önerilen konu, sunucu çöktüğünde açılan "fy_iceworld16" haritasını değiştirmek için. Bildiğin üzere herkes 7/24 sunucuda değil ve adminin olmadığı bir zaman sunucu çökerse fy_iceworld16 oynamak zorunda kalıyorlar. Admin olsa bile, otomatik açılacak haritayı bizim kendimiz belirlememiz çok daha iyi olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Muhammet Yusufbey

Mesaj gönderen Muhammet Yusufbey »

yok anladım da sadece anlatamadım d dediğiniz olur ama bunun için bir plugin var zaten biliyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala