Admin ve slotlardan yetki yazarken önceden bölmeler belirleyip örneğin
:___________________________________________KURUCU__________________________________
"İSİM" "ŞİFRE" "YETKİKOD" "a"
;___________________________________________Slot________________________________________
"İSİM" "ŞİFRE" "YETKİKOD" "a"
Şeklinde önceden belirlediğimiz bölmeleri seçerek o bölmenin altına yazabilmeliyiz.
Veyahutta users ini de bulunan bir yetkiyi seçip onun altına yazabilme özelliği gelmesini talep ediyorum.
Admin Ve Slotlar Hk.
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : LoseBasgan
- Gönderilme zamanı: : Cum Nis 17, 2020 4:32 pm
- Oylama: :
- Status: : Yeni
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Admin Ve Slotlar Hk.
Hazır yetki şablonu oluşturmaktan mı bahsediyorsunuz ? Bu yapılabilinir ancak users.ini de ;x ;y ;z diye ayırımlar yapılamaz bunun için adminlik yazarken açıklama bölümü mevcut onu kullanın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Admin Ve Slotlar Hk.
Hayır hazır yetki şablonundan bahsetmiyorum, birsürü yetki var varsayalım ordan istediğimiz yetkiyi seçip altına yeni yetkiyi yazabilmemizden bahsediyorum.Ömer TELLİ yazdı: Cum Nis 17, 2020 4:42 pm Hazır yetki şablonu oluşturmaktan mı bahsediyorsunuz ? Bu yapılabilinir ancak users.ini de ;x ;y ;z diye ayırımlar yapılamaz bunun için adminlik yazarken açıklama bölümü mevcut onu kullanın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Admin Ve Slotlar Hk.
Mesela admin tagi yeri vardı sanırım kurucu admin slot orayı kendimiz düzenleyebileceğiz istediğimizi ekleyeceğiz sonra oradan seçip onun altına yazılcak anladığım gibiyse oy verdimLoseBasgan yazdı: Cum Nis 17, 2020 4:43 pmHayır hazır yetki şablonundan bahsetmiyorum, birsürü yetki var varsayalım ordan istediğimiz yetkiyi seçip altına yeni yetkiyi yazabilmemizden bahsediyorum.Ömer TELLİ yazdı: Cum Nis 17, 2020 4:42 pm Hazır yetki şablonu oluşturmaktan mı bahsediyorsunuz ? Bu yapılabilinir ancak users.ini de ;x ;y ;z diye ayırımlar yapılamaz bunun için adminlik yazarken açıklama bölümü mevcut onu kullanın
Linklerini gizle |