Bizim yaptığımız aramalarda daha düzgün sonuç alabilmek için aramalara aynı bölüm seçer gibi tag seçme gelsin, isterse de seçmesin.
Hem daha düzgün arama yapmamızı kolaylaştırır hem de ana sayfanın en altına koymaya gerek kalmaz, isteyen aramadan kullanır.
Forum Arama Hk.
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : By.King ►EmrullaH◄
- Gönderilme zamanı: : Prş Ağu 08, 2019 2:04 pm
- Oylama: :
- Status: : Yeni
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Forum Arama Hk.
Biraz daha bu konuyu açabilir misin? Arama ile ilgili ben bir sıkıntı yaşamıyorum, aradığımı kolaylık ile bulabiliyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Forum Arama Hk.
Bencede arama daha çok geliştirilebilir mesela sen c4 yazcaksın ne var ne yok sana dökecek gibi.
Linklerini gizle |
Forum Arama Hk.
Minimum 3 karakter olmalı.Erhan1232YARDIM yazdı: Prş Ağu 08, 2019 2:16 pm Bencede arama daha çok geliştirilebilir mesela sen c4 yazcaksın ne var ne yok sana dökecek gibi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Forum Arama Hk.
Sadece jail olan tagları göster gibi ya da sadece taglı arama, şuanki taglı arama hatalı ama hatası giderilip benim dediğim gibi olursa daha iyi olur.Yek'-ta yazdı: Prş Ağu 08, 2019 2:12 pm Biraz daha bu konuyu açabilir misin? Arama ile ilgili ben bir sıkıntı yaşamıyorum, aradığımı kolaylık ile bulabiliyorum.
Örnek :
Arama : JBMenu
Bölüm : Eklenti İstek
Tag : Jailbreak
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Forum Arama Hk.
Zaten bir şey yazdığında ne var ne yoksa döküyor konu başlığından konuyla ilgili gelen mesajlara kadar ben de bu durumdan şikayetçiyimErhan1232YARDIM yazdı: Prş Ağu 08, 2019 2:16 pm Bencede arama daha çok geliştirilebilir mesela sen c4 yazcaksın ne var ne yok sana dökecek gibi.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Forum Arama Hk.
Taglı arama sonuçları daha aza ve isteğe uygun yapmak için ideal.
Linklerini gizle |