Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Eklenti hata logları hk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Eklenti yazarlarının ve sunucu ile ilgilenen kişilerin en büyük eksiklerinden birisi eklenti hata loglarının kapalı olması. Eskiden csd_core dosyasından 1 yapıp açılıyordu fakat artık hiçbir şekilde açılmıyor. Yeni panel gelene kadar tekrardan bu değeri 1 yapıp açabilmeliyiz. Yeni panelde bunun için bir buton olur öyle kapatılıp açılır.
Ben bile, her ne kadar iyi olsam bile yazdığım eklenti hataya düşebiliyor bir yerde. Eskiden MRGaming sunucusunda hata loglarındaki sorunları düzelte düzelte en stabil hale getirebildim. Dün Cs94 için SCTF modunda bir hataya denk geldim. Kendi Windows Hlds sunucumda hata vermez iken belli bir zamandan sonra bayrak koordinatının silindiğini gördüm. Varsayım yaparak alternatif bir yolla çözdüm. Hata logları olsa hiç varsayım yapmadan doğrudan hatayı düzeltebilirdim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

erdem771
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Virex

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen erdem771 »

açılması çok iyi olur bazı hatalar kanser ediyor adamı göremiyoruz heleki kodlama bilmeyenler için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen Colditz »

Arkadaşlar oylamayı unutmayın. Bu hepimiz için daha iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen Colditz »

[@Bilinmeyen Etiket]

Error logları açılmayacak mı? Yaptığımız eklentilerdeki sorunları bulmakta zorlanıyoruz.
Sunucularda denediğim eklenti Windows hldsde çalışmamakta ve tek şansım error logları sanırım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

addons/amxmodx/configs/csdcore.ini dosyasını acip csd_errorlog 0 değerini 1 yapıp sunucuyu kapat aç yapınca artık eklenti logları kayıt altına alınıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Eklenti hata logları hk.

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Ömer TELLİ yazdı: Çrş Şub 05, 2020 4:51 pm addons/amxmodx/configs/csdcore.ini dosyasını acip csd_errorlog 0 değerini 1 yapıp sunucuyu kapat aç yapınca artık eklenti logları kayıt altına alınıyor.
cs4net de değer 1di bi eklenti sqlden patlamış 2gb log basmış sorunu düzeltip logu sildim artık log çıkmıyor başka hata veren eklentilerde vardı bakabilirmisiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala