Eklenti yazarlarının ve sunucu ile ilgilenen kişilerin en büyük eksiklerinden birisi eklenti hata loglarının kapalı olması. Eskiden csd_core dosyasından 1 yapıp açılıyordu fakat artık hiçbir şekilde açılmıyor. Yeni panel gelene kadar tekrardan bu değeri 1 yapıp açabilmeliyiz. Yeni panelde bunun için bir buton olur öyle kapatılıp açılır.
Ben bile, her ne kadar iyi olsam bile yazdığım eklenti hataya düşebiliyor bir yerde. Eskiden MRGaming sunucusunda hata loglarındaki sorunları düzelte düzelte en stabil hale getirebildim. Dün Cs94 için SCTF modunda bir hataya denk geldim. Kendi Windows Hlds sunucumda hata vermez iken belli bir zamandan sonra bayrak koordinatının silindiğini gördüm. Varsayım yaparak alternatif bir yolla çözdüm. Hata logları olsa hiç varsayım yapmadan doğrudan hatayı düzeltebilirdim.
Eklenti hata logları hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Virex
Eklenti hata logları hk.
açılması çok iyi olur bazı hatalar kanser ediyor adamı göremiyoruz heleki kodlama bilmeyenler için
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Eklenti hata logları hk.
Arkadaşlar oylamayı unutmayın. Bu hepimiz için daha iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Eklenti hata logları hk.
[@Bilinmeyen Etiket]
Error logları açılmayacak mı? Yaptığımız eklentilerdeki sorunları bulmakta zorlanıyoruz.
Sunucularda denediğim eklenti Windows hldsde çalışmamakta ve tek şansım error logları sanırım.
Error logları açılmayacak mı? Yaptığımız eklentilerdeki sorunları bulmakta zorlanıyoruz.
Sunucularda denediğim eklenti Windows hldsde çalışmamakta ve tek şansım error logları sanırım.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Eklenti hata logları hk.
addons/amxmodx/configs/csdcore.ini dosyasını acip csd_errorlog 0 değerini 1 yapıp sunucuyu kapat aç yapınca artık eklenti logları kayıt altına alınıyor.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Eklenti hata logları hk.
cs4net de değer 1di bi eklenti sqlden patlamış 2gb log basmış sorunu düzeltip logu sildim artık log çıkmıyor başka hata veren eklentilerde vardı bakabilirmisinizÖmer TELLİ yazdı: Çrş Şub 05, 2020 4:51 pm addons/amxmodx/configs/csdcore.ini dosyasını acip csd_errorlog 0 değerini 1 yapıp sunucuyu kapat aç yapınca artık eklenti logları kayıt altına alınıyor.
Linklerini gizle |