Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Revoice mikrofon gagı atılmıyor.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : cazi53
Gönderilme zamanı: : Cum Ara 21, 2018 5:52 pm
Oylama: :
Status: : Yapıldı

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Server'da oyunculara mikrofon gag'ı atamıyoruz. Revoice'u, VoiceTranscoder 2017 RC3 ile güncellemeyi düşünür müsünüz?
İsterseniz kendiniz de test edebilirsiniz. Nosteam ve steam karışık 3-5 oyuncu olarak.
Örnek vereyim. Bir oyuncu boş mik basıyor. /gag nick 300 c yazıyorum. Hala mikrofon basmaya devam edebiliyor. Fakat aşşağıda gaglandı yazısını görünce heee galiba gag yedim boşuna basmayayım artık diyip bırakıyor mik basayı. Bu seferde yazı yazınca galiba bunların gagı olmamış deyip devam ediyor mik basmaya. Bu sefer de /ungag nick yapıp tekrardan /gag nick 300 yazıyorum komple yazı da yazamasın belki mikrofonunun çalışmadığını düşünüp mik basmaz düşüncesiyle ve başarılı oluyorum bu taktikle.
Ve cidden VTC ses kalitesi olarak Revoice'dan çok çok iyi .
Şu linkteki ImbaSS nickli arkadaşımız da anlamış mevzuyu.
https://dev-cs.ru/threads/136/

Ben VTC deki mik gagında problem yaşamadım şahsen. Sizler de deneyip net bir görüş yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Normalde sorunsuz olarak gaglaması gerekmekte.
konsola status yazıp gaglamak istediğiniz oyuncunun steam id'sine bakar mısınız ? STEAM_ID_LAN mı yazıyor yoksa random oluşturulmuş bir steam id mi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

Random şekilde;
STEAM_2:0:953334810
STEAM_2:0:610002331
STEAM_2:1:271345042
STEAM_1:0:1793047209
STEAM_2:1:30301866
STEAM_1:1:2015031668
STEAM_1:1:404665173
gibi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

Mesaj gönderen cazi53 »

2 sene önceki konuyu hortlatmak gibi olmasın da bu sorun ile alakalı bir çalışma planı var mıdır ?

Kendi ekibinizden nosteam'li oyuncular ile örnek bir server ip sinde bu modülü test edebilir misiniz ?. VTC ile ReVoice arasındaki mikrofon gag'ı olayı için.

İnsanların server'larda mik açmama sebeblerinin başında bu olay var. Gag atıyoruz gaglanmıyor diyorlar ondan dolayı komple voice kapatılıyor sunucularda. Halbuki Mikrofonla konuşup, sohbet edip, tt verme, makara kukara daha iyi ortam oluşuyor şahsi fikrim tabi . Bunun için güzel eklenti de var /mute yazıp çıkan menüden oyuncular kişisel olarak susturabiliyorlar sesinden rahatsız oldukları kişileri. Ama bu eklenti ReVoice yüzünden işlevsiz ne yazık ki. Durum bundan ibaret. Umarım bi el atıp soruna şahit olursunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala