1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 2:21 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
Merhabalar [@Bilinmeyen Etiket] Bey Biz Bu Sunucuyu Almadan Önce cs9.csduragi.com Serverinde Admin Olarak Sunucularınızda Oynuyorduk 9 Ay önce o Sunucuda 10 Arkadaş Tartısma Sebebi İle Banlanarak Yolarımız Ayrıldı Ve kendimize cs6.csduragi.net Serverini Aldık. 9 Ay Sureç Boyunca Bizim Hakkımızda Arkamızdan Konuştular Buralara Fazla Girmeyecegim Ömer Bey Son Bi Kaç Gündür Bizim Server Hakkında İleri Geri Konuşmaları Hakaret Etmeleri Tehdit Facebooktan Küfretmeleri Cizmeyi Haliyle Bayaha Aştı Tabi Bu Konular Sizi İlgilendirmez Ama ben Konuya Burdan Başlayıp Sonunu Baglamak için Anlatma Geregi Duydum Dün Aksam Ts adresimize ts26.csduragi.com adresimize cs9.csduragi.com Adresinin Eski Yönetim Ekibinden Bildigim WaNdrZe Adlı Şahıs Ahmet Orhan Kaplan Dün Aksam Cumartesi Aksamı Ts Adresimize Gelerek Hal Hatır Sordu Sancakla Aranızda Tartısmalar oluyormus Diye Bende Evet İleri Geri Arkamızda Hakeretlerde bulunuyolarmıs Ama Biz Bulaşmıyoruz Nevale Küfrediyo Engelliyor Felan Diye Konustuk Sonra Kendisinin Nevale Tarafından 1.5 Ay once Banlandıgı Ve Orda Oynamadıgını Söyledi Birazda Sohbet Ettik Bende sözlerine İtimat Ettim Ve Bu Gece Bana Facebook tan Server Alıcagını Elimde 1 tane top15 Plugini oldugunu Ama Acamadıgını Bana Bakmamı Söyledi Bende Tabiki Sözlerine İtimat Ederek Atmasını Soyledım Rar Olarak Bana Link Yolladı Bende Tıkladım Anti Vüris Programım Algıladı Sonra Dosyanın İçerigine Baktıgımda Trojan Keylogger ve Bissürü Sey Yolladıgını Farkettım Gece Ve Sonradan Banlandıgı Tsde Bugun 21:20 Sularında NeVaLe Adlı Sahısla Konustugunu Ogrendım Daha Sonradan Kendısıne NeVaLe İle konusuyormusun Dedigimde Bugun Toplantıda Gördüm Demesi Ve Banlandıgım dediği ts9.csduragi.com Adresinde Yine Yönetim Kadrosuyla Konusup Bana 23:51 Sularında Trojan Keylogger Linkini Atması Yeterince Onların Yaptıgını Göstermekte Simdi Asagida Ss leri Paylasacagım Ömer Bey.
Ve bu WaNdrZe Adlı Şahıs Cs35 de oynadıgını Soyluyerek Eklenti olayından Otürü Top10 top15 Eklentisi Arayısı Pesinde Sandıgım İçinde Yardımcı Olmak İstedim Hatta cs35 Core Sistemi Geldiginde Yardımcı olucaktımda.
Resim
Bu ss de Attıgı Link Mevcuttur.
http://dosya.co/oajgco62c9am/Sureli_Top ... i.rar.html Kimse İndirmesin Lütfen
Resim
Burdada Banlandıgını Soyleyım Ve Ben Keyloger Diyincede NeVaLe yle Konusuyomusun dememle Gordugunu Sadece Soyledıgının ss dir.
Resim
Burda ise 23:51 once Onların Ts sınde 21:18 Sularında NeVaLe İle Konusup Bu Keylogger İşini Planladıklarının Delilidir
Resim
Bu Fotografta Bana Atılan Dosyanın içerigidir.
Resim
[@Bilinmeyen Etiket] Bey Ben Egerki Bu Keyloggeri Trojan Olayını Anlamayıp Bilinçsiz Bir sekilde Acsaydım Suan Buyuk İhtimalle Panel Sifrelerimi Ve Burdaki Bütün Şifreli Girişlerim O Kişilerde olucaktı Ben Onlara Dalaşmıcam Size Bildirip Geregini Yapıcagınıza İnanarak. İstesem Bende Saldırı Yapıp Trojan Keylogger Atarım Ama Böyle Amatörce Değil. Lütfen Bu Şahıslara Geregini Yapmanızı Arz Ederim..

Kod: Tümünü seç

Server ip : cs6.csduragi.net / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip : ts26.csduragi.com
Web Adresi : www.sthgaming.org

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 2:29 am
gönderen xdferlesh1
daha dikkatli olmanı öneririm, antivirüs programı yüklemelisin

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 2:30 am
gönderen jottABey
Bu gibi dosyaları mutlaka taratarak açın.Saten kb düşük oluyorsa ve içinde .exe uzantılıysa kesin trojan veya keyloggerdir.
Keylogger yediğinizden şüpheleniyorsanız cmdyi açın net user yazın Administrator un altında başka birşey varsa keylogger yemişsiniz demetir.

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 2:33 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
jottABey yazdı:Bu gibi dosyaları mutlaka taratarak açın.Saten kb düşük oluyorsa ve içinde .exe uzantılıysa kesin trojan veya keyloggerdir.
Keylogger yediğinizden şüpheleniyorsanız cmdyi açın net user yazın Administrator un altında başka birşey varsa keylogger yemişsiniz demetir.
dostum temizligi yaptım bi cok programdan gecirdım sifreleride degistirdim Teşekkürler

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 2:54 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
Hızlı Resimde Bı sıkıntı cıktı [@Bilinmeyen Etiket] Acıklamalı Ve Fotograflar Burdan Bakabılırsınız.
Burdada Banlandıgını Soyleyım Ve Ben Keyloger Diyincede NeVaLe yle Konusuyomusun dememle Gordugunu Sadece Soyledıgının ss dir.
Resim
Burda ise 23:51 once Onların Ts sınde 21:18 Sularında NeVaLe İle Konusup Bu Keylogger İşini Planladıklarının Delilidir
Resim

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 7:20 am
gönderen NeVaLe
Yaptığın çocukluk farkındamısın bılmıyorum ama adam allahtan seni vurmamiş öldürmemiş yoksa Allah muhafaza başımı yakardın sonuçta akşam ts de benle aynı odadaymıs :-) Koray işine bak bnm adımı böyle yerlerde geçirme akranlarınla uğraş benım sw me ts me ayak basma dedikçe sen kendi kendine ss ler alıp kendini ıspat etme peşine düşüyorsun bnm adımı geçirme böyle paylaşımlarda bir kere daha benım ne senle ne sw inle işim olmaz Yok trojan attırmişim amatörmüşüm sana admınlık komutlarını öğreten kişi bnm kımın armatörlüğünden bahsediyorsun.

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 7:30 am
gönderen NeVaLe
Bahsettigin şahısta bnm samimi arkadasım ts de Admın permi değil yönetici permide olabilir ama onun yaptığı birşeyle beni burda itham edemezsin anladınmı.insanın fikri neyse zikride odur adamın iyi niyetle atmadığını kendıne yapılmış bir tuzak olmadığını nerde biliyorsun belkı başkası ona bunu yedirdi oda açamadı senden yardım istedi bu kdr fesatlık neyin nesi beni nasıl bağladın buraya işine bak çocuk avutamam benden ve sw'mden uzak dur

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 7:37 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
Sen benim muhattapim dilsin nevale ben Ömer beye gerekli aciklamalari yaptim hoca gelipte bana resul benide banladi yok 5 aydir pismanlar bende onlarla oynamiyorum etmiyorum deyipte diğer gun bana trojan keylogger atmaya çalışıyorsunuz komik durumdasiniz ama neyse sen benim muhattapa alicagim kisi bile olamazsin Son Karar Ömer beyin. Ve burdaki kucumsetici sözlerinide sana geri iade ediyorum.

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 7:41 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
Resul niye bukadar tedirgin oldun anlamiyorum hoca senin kendisini banladigini soyledi ben tsdeki ssler elime ulasinca orhana sordum konusuyomusun diye yok ben sadece toplantida gordum dedi o kanal toplanti odasi dil 4 kisilikte toplanti olmaz ve yardim diyosun 9 aydan beri gorusmedigim kisi benle 1 gun konuşup diğer gun yardim istiyor buna sen kendin bile kedini inandirmaya çalış inanmazsin yani birak bu isleri bi halt yemeye calistiniz başaramadınız hevesiniz bursaginizda kaldi dilmi dedigim gibi gereksiz konusma lütfen son soz ömer beyindir. Kendisi bakıcak tarticak bicecek sonucu söyleyecektir.

Bilgisayarıma Saldırı Keylogger Trojan

Gönderilme zamanı: Pzt Mar 27, 2017 8:03 am
gönderen NeVaLe
Sen nıye bu kdr tedirgin oldun ne demek başkasıyla geçen konuşmalarının ss ile beni burda itham edıyorsun kımsin necisin benim adımı buraya yazmıssın sonrada tedirgin oldun ne demek ömer telli karar verecek illaki ama yaptığın çocukluktan başka birşey değil Orhan hoca iyiki seni öldürmemiş yoksa ben napardım :-) kucumseyici sözleri haketmesen buraya yazmazdım insanların boş beleş şeylerle zamanını harcama sana bu kdr diyorum benden uzak ol arkadaş benden uzak ol seni kovduğum icin sw'mden ts'mden kaldıramıyorsun bunu sana cvp dahi vermeyecegım artık kendini bi halt sanma