1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Cmt Tem 30, 2016 9:13 pm
gönderen alprndkm
Merhaba [@Bilinmeyen Etiket] ortağımla ortaklıktan ayrıldık bilgiler onun üstüneydi benim bilgilerimle değiştirebilirmiyiz dönüş yaparsanız sevinirim iyi günler.
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Cmt Tem 30, 2016 10:51 pm
gönderen TDClanJB
Maalesef bilgiler deisilmez CSDuragi bunla sorun tutmaz Onu onceden kendiniz dusuncekdiniz
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Cmt Tem 30, 2016 10:53 pm
gönderen HighVoLTage
Panel bilgileri kimin üzerindeyse panel onda kalır hocam.. tavsiyem ; aranızdaki problemi çözüp yeniden ortak olmanız

Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 02, 2016 8:52 am
gönderen alprndkm
@tdclanjb hocam pardonda insanlar evlenirken ayrılırız diye düşünerekmi evleniyor saçmalıyorsun parasıyla aldığım birşeydedd düzenleme yapamıyorsam buda saçmalık millet onu soruyor yasak kural ihlali cart curt bence bi düzen getirin böyle yürümez bu olay ben panel değiştirmek için tekrardan ilk ay 75 tl veya yüz tl ödemek zorunda deilim farzetki o bıraktı brn aynı paneldeyim ve onun bilgilerini bilmiyorum parayı yatırmamı bekliyosunuz niye mağdur olim böyle ?
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 02, 2016 9:56 am
gönderen HighVoLTage
Hocam yasak olarak ne yasak örnegin ? (HLTV dışında), kural ihlali konusunda pluginin içindeki yasak komutları silersen plugin düzelir.. bu yasak komutları genellikle "bind, server ipsi, ts3 ipsi, sunucu ismi olabiliyor.. panel konusunada gelirsek her sunucunun paneli emin ol bir kişinin üzerinedir. Bu ticket sistemi üzerinden server satan başka bir sunucuda da böyle. Bunu değiştiremezsin..
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 02, 2016 10:08 am
gönderen amad
Bu Kural ihlali de emin ol çoğumuz için çok daha iyi. Piyasada ipne çok. Kendi sv leirne yönlendirme pw çalma hepsi yapılabiliyor. Kural İhlali de engelliyor.
Ortakla ayrıldık panel değiştirebiliyozmu
Gönderilme zamanı: Sal Ağu 02, 2016 10:33 am
gönderen Ömer TELLİ
alprndkm yazdı:@tdclanjb hocam pardonda insanlar evlenirken ayrılırız diye düşünerekmi evleniyor saçmalıyorsun parasıyla aldığım birşeydedd düzenleme yapamıyorsam buda saçmalık millet onu soruyor yasak kural ihlali cart curt bence bi düzen getirin böyle yürümez bu olay ben panel değiştirmek için tekrardan ilk ay 75 tl veya yüz tl ödemek zorunda deilim farzetki o bıraktı brn aynı paneldeyim ve onun bilgilerini bilmiyorum parayı yatırmamı bekliyosunuz niye mağdur olim böyle ?
bunca zamandır bu bu şekilde yürüyorda, siz söyledikden sonramı yürümeyecek ?
Biz ortak vs diye birşey tanımayız, kurbanlık danayamı giriyorsunuzda biz ortağız diye birşey söylüyorsunuz bize ?
Verilen hizmetler 1 kişiye verilir , oda panelde ismi soyismi maili yazan kişidir. Onun haricinde hiç kimse ile muhattap olmayız