1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 9:31 pm
gönderen deadlord25
Selamun aleyküm. Csdurağında bir serverim var, Serverimizde yaklaşık 60 tane yetkili oyuncumuz var. Weapon yetkilerini (amx_weapon) sadece yöneticilerin ve sunucu sahiplerin kullanabilmesini ayarlamak istiyorum. (SERVERDE SUNUCU SAHİBİ - YÖNETİCİ - ADMİN - SLOT YETKİLERİ VAR) bunun için ayrıca bir plugin gerekli mi veya nereden yapmam lazım ? biraz açık anlatırsanız sevinirim.

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 9:37 pm
gönderen ulyoS
cmdacces.ini içerisinden f3 e basarak amx_weapon yazın, kodun yanında tırnak içerisinde (sağ tarafında) yetki harfi mevcut onu yöneticilere verdiğiniz adminlerde olmayan yetki harfi ile değişin örnek veriyorum "l" rcon veya "a" dokunulmazlık.

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 10:11 pm
gönderen deadlord25
cmdacces.ini derken panel ana sayfasında nereye giriş yapmam lazım ? users.ini var plugis.ini var

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 10:18 pm
gönderen JustR1x
Buradan girersiniz,

https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... access.ini

FTP Giriş/addons/amxmodx/config klasörünün içerisinde yer alıyor.

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 10:38 pm
gönderen deadlord25
Çok sağolasın son bi sıkıntı daha var şimdi serverimizde SUNUCUSAHİBİ-YÖNETİCİ-ADMİN-SLOT VAR. Bunları slot - admin - yönetici - cio - sunucu sahibi şeklinde nasıl ayarlayabilirim ? plugin mi lazım lazımsa hangi plugin yardımcı olurmusunuz.

CS1.6 ADMİN YETKİLERİ

Gönderilme zamanı: Sal Tem 31, 2018 10:40 pm
gönderen Taha Demirbaş
Forum kurallarina uygun konu acin.
Sebep : Baslik