GameTracker
Gönderilme zamanı: Çrş Nis 25, 2018 12:30 am
Bunun sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim ?
Abi cıvıtmayın sizde her şeye report attı diyorsunuz soyunuz bir tükensin artık değil mi ? Adım atılsa "malum report atanlar var onlara sorun" ne ya bu her şeye bir suç atma çabası ? Cidden artık sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum.Felong yazdı: Çrş Nis 25, 2018 1:30 am Mağlum Forumda rast geldik bir arkadaşımız belli bir şekilde csdurağı serverlerine report atıyor isterseniz o arkadaşa sorun.
Dün banada oldu Enes Panelden Bir Serverı Reslemeyi Deneyin. Olmassa Genel Bir Sorun Vardı. Bir Şeyler Yaptım Düzeldi Bende Anlamadım. Panelle Server arasında bağlantıda bir sorun var sanırım. Panelde 0/0 gözüküyorsa muhtemelen bağlantı kopukluğudur.ENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 6:47 pm [@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey bir bakabilir misiniz ? Dünden beri bu şekilde sunucumuz.
Deneyeceğim kanka Ömer beyden bi cevap gelsin de.oCezaMelegi yazdı: Çrş Nis 25, 2018 7:04 pmDün banada oldu Enes Panelden Bir Serverı Reslemeyi Deneyin. Olmassa Genel Bir Sorun Vardı. Bir Şeyler Yaptım Düzeldi Bende Anlamadım. Panelle Server arasında bağlantıda bir sorun var sanırım. Panelde 0/0 gözüküyorsa muhtemelen bağlantı kopukluğudur.ENESIZM yazdı: Çrş Nis 25, 2018 6:47 pm [@Bilinmeyen Etiket] Ömer bey bir bakabilir misiniz ? Dünden beri bu şekilde sunucumuz.