1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 8:53 pm
gönderen SİVASLI AYAZ
selam aleyküm csduragi ailesi biz cs74.csduragi.com hellforce gaming gametrackerden ilk ban yedigimizde banımız kalkdı ve afk bırakma yok herdaım takib ediyoruz ve suan 2nci banımız oluyor afk bırakmak yasak oldugunu biliyoruz ve sabah aksam gece afk bırakan yok ve online oluyorlar ban yiyoruz server acıyoruz okadar emek veriyoruz rankımız 500lere iniyor ban yiyoruz banlanmak bukadar basitmi onca emekler bosa gidiyor artık neden hep csduragi ipler ban yiyor dier sunucularda sorun olmuyor ban yidikce sogdum oyundan artık okadar emek boşa gitti ve ben tek deil dier sunucularda bu konuda isyandalar bence banlanmak bukadar kolay olmasın biliyorum sizlik bir sorun yok ama bunada bir çözüm getirsin csduragi sonuca csduraginin sunucusundayız kolay gelsin

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:05 pm
gönderen hpx'
Ve aleyküm selam. Öncelikle csdurağının gametrackera yapabileceği hiçbir şey yok. GT yetkilileri Türk serverlarına pek sıcak bakmıyor o konuda hemfikiriz. Banların kaldırılması ile ilgili açılan konularda da Türk server sahipleriyle pek güzel bir üslupla konuşmadıklarını gördük.(artist artist cevaplar) Fakat 3 tane spec bottan başka hiçkimsenin afk bir şekilde kalmasına izin vermiyorlar. Bazen onlar görüp ban atıyor bazende başka clan sahiplerinin şikayeti üzerine servera bakılıp en ufak hatasında ban atılmakta. Banların bu kadar kolay atılması konusunda haklı olabilirsiniz sonuçta emek verilen bir olaydır. Fakat afk bırakılarak alınan bir ranktan hayır gelmez istersen 1.ol eline ne geçecek? Ne demişler emir demiri keser. GT kuralları nettir. Geçmiş olsun.

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:22 pm
gönderen SİVASLI AYAZ
anladım peki ban kalkarmı

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:25 pm
gönderen sizofrenresul
:D :D :D Csd ile gt ne alaka kardeş :D 500 'e geliyor diyorsunuz rank ban yiyeli 1 hafta oldu olmadı bu süre zarfında nasıl oluyorda pat 500'e iniyorsunuz tabikide afk atarak o yüzden boşuna buraya gekip yazamyın.

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:27 pm
gönderen sizofrenresul
SİVASLI AYAZ yazdı:anladım peki ban kalkarmı
Bu arada bu 2. banınız muhtemelen leader gibi uzun bir süre NR. şeklinde kalacaksınız :)

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:50 pm
gönderen hpx'
SİVASLI AYAZ yazdı:anladım peki ban kalkarmı
1 defa banınız kalkmış ama tekrar ban yemişsiniz. Banın kalkması zor gibi ama yinede şansınızı deneyin.

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 9:53 pm
gönderen oCezaMelegi
2. Ban sıkıntı bir olaydır. Gt yetkilileri isterse hiç kaldırmayabilir. 3. Bandan sonra zaten gtde durmayı bence unutun. Rank işi yalan iş afk bırakıp yetki kasacaksanız veyada online süresi iyi olan adam arıyorsanız hiç kaldırtmayın o banı. Çünkü o ban kalkarsa ilerde perma ban yiyebilir ipniz.

Csd iplerinde çok üstün performans olmadan 500 rankı zor geçilir. Sizin çabanızın olması gerek. O kadar yönlendirme ve adminlerin online olmasına rağmen serverın doluluğu gene 32 yi pek görmez Gt istatistliklerinde.

Size çevremdeki jailbreaklerin yaptığı 3 yöntemi sunayım;
1- O ban kalsın Nrde kal afk at istediğin gibi yaşa bir daha ranka girme

2- Bir çok klanın yaptığı gibi JailBreak bitmiş ben çekileyim de çekil.

3- Afk kick ekle + servera adminini koy afkları kicklesin

Çözüm sizin yöntem sizin yol sizin GameTracker saçmalamıyor işini yapıyor

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 10:55 pm
gönderen ENESIZM
Sizinde hep bir sorununuz mevcut anlamış değilim..

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 11:13 pm
gönderen Ktalko
Ben 1 ay boyunca serverim de sorun yaşamadım. Herkes ban yerken ben niye banlanmıyordum. Afk yoktu. Siz nasıl 2. Banı yediniz. 500 rank a gelmek bu kadar kolay değil.

Benim sunucuma girmek için ban attığım kişiler vardı. Neden ben ban yemiyorum sen yiyorsun diye sorarlar size. Üstün bi clan olduğunuzu da duymadım. Ban yiyorsunuz ki gt kurallarına aykırı birşey yaptınız.

gametracker sorunu

Gönderilme zamanı: Çrş Kas 08, 2017 11:15 pm
gönderen SİVASLI AYAZ
ktalko ben üstün klan oldugumuzu söleedigimizi sanmıyorum kardesm ben eleştiri için acmadım konuyu