1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Sal Eki 10, 2017 10:20 pm
gönderen |.Gene[R]aL.|
Selamın Aleyküm Arkdaşlar Sizlerden Rıcam Soyle bir Eklenti Yapmanız Simdi Ben Serverimde Her Aksam Saat 21:00 da Sonra Mac Attırıyorum Farklı Maplarda Yanlız Mac Başladıktan Sonra Adminliklerin Pasif olmasını İstiyorum Oda Su Sekılde Örneğin Rcon Yetkisine Sahip olan Admın Bi komutla Diger Yetkili Kişilerin Adminliklerini Pasif Hale Getirecek Ve mac Bittikren Sonra Aktif Edecek Komutla Ama Rcon Yetkisi olan Kisinin Tabiki Admınliği Aktif olacak Yani Bi bakıma Admin Gizleme Gibi olcak Böyle Birşey Yaparsanız Başkaları İçinde Yararlı olacagına İnanıyorum. Simdiden Teşekkürler.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş

STH Gaming COMMUNITY Pro Pub Server
Server ip : cs6.csduragi.net / 213.238.173.206 / cs1.sthgaming.org
Team Speak3 ip :
Web Adresi : http://www.sthgaming.org

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Sal Eki 10, 2017 10:25 pm
gönderen ahmetsencanx2
Her amx kodu için concmd kullanarak yapılabilir fakat uzun sürer, kısa yoldan yapabilecek kişiler vardır elbet.

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Sal Eki 10, 2017 10:45 pm
gönderen Yek'-ta
https://www.amxmodx.org/api/amxmodx/remove_user_flags
Ve
https://www.amxmodx.org/api/amxmodx/set_user_flags

Yardımcı kodları verdim, yapabilecek durumda değilim. Yapacak arkadaşlara başarılar.

Putin connected dan 5 sn sonra yetki silimi yapınız. Yetkileri silerken yetkilinin yetkisini kişisel değişken de tutun ki, sonradan yetkiyi geri verirken yanlış vermesin. Disconnected ile değerleri sıfırlayın.

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Sal Eki 10, 2017 11:16 pm
gönderen sizofrenresul
Yapılırsa güzel olur.

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 12:48 am
gönderen Taha Demirbaş
web yetsis ile uğraşıyorum. eklenti bir sistem olacağı için hem php web sayfası yazmam gerekiyor hemde sma bu işlemi yapabilecek başka arkadaşlar kesinlikle vardır.

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 9:53 am
gönderen |.Gene[R]aL.|
Taha Demirbaş yazdı:web yetsis ile uğraşıyorum. eklenti bir sistem olacağı için hem php web sayfası yazmam gerekiyor hemde sma bu işlemi yapabilecek başka arkadaşlar kesinlikle vardır.
Peki mesela soyle birsey yapamazmiyoz adminler spr_gizlen diye bi eklenti var admin kendini gizliyor ve yetki kullanamiyor bu eklentiyi rcon yetkisi olan admin spr_gizlen @all yapsa pasif etse olmazmi yani eklentiye boyle birsey yapamazmiyiz ?

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 3:17 pm
gönderen ahmetsencanx2
Eklentiyi gönderirsen yapabilirim ?

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 3:51 pm
gönderen |.Gene[R]aL.|
ahmetsencanx2 yazdı:Eklentiyi gönderirsen yapabilirim ?
Suan isteyim aksam eve gecince atayim oke.

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 6:19 pm
gönderen emirakpinar
Maç saatleri tam uyuşmuyor ve birde ne kadar süreceği belli olmuyor. O yüzden kontrolleri siz yaparsınız maç bittiğinde ve maç başlarken eklentide de aktif edersiniz. Harita değişse bile bağlanırken yetkileri alır normal adminlerden.

Rcon yetkisi olan adminlere bir şey yapmıyor.

Komutlar:
register_clcmd("say /yetkiaktif", "yaktif")
register_clcmd("say /yetkipasif", "ypasif")

Adminlikleri Pasif Etme

Gönderilme zamanı: Çrş Eki 11, 2017 8:07 pm
gönderen |.Gene[R]aL.|
emirakpinar yazdı:Maç saatleri tam uyuşmuyor ve birde ne kadar süreceği belli olmuyor. O yüzden kontrolleri siz yaparsınız maç bittiğinde ve maç başlarken eklentide de aktif edersiniz. Harita değişse bile bağlanırken yetkileri alır normal adminlerden.

Rcon yetkisi olan adminlere bir şey yapmıyor.

Komutlar:
register_clcmd("say /yetkiaktif", "yaktif")
register_clcmd("say /yetkipasif", "ypasif")
teşekkür ederim.